spot_img

12 Lexus LFA περιμένουν να τις αγοράσεις

Στα τέλη του 2012, η Lexus κατασκεύασε την τελευταία από τις 500 LFA, όμως υπάρχουν μερικές ακόμα οι οποίες δεν έχουν βρει ιδιοκτήτη.

H αποκάλυψη έγινε, όταν η Toyota δημοσίευσε τις πωλήσεις της στις ΗΠΑ για το πρώτο εξάμηνο του 2017. Εκεί, αναφέρει πως μέσα στον Ιούνιο πουλήθηκε μία LFA, ενώ ήδη γνωρίζουμε πως μέσα στο 2016 πουλήθηκαν συνολικά 6. Πλέον, στις αντιπροσωπείες των ΗΠΑ, παραμένουν ακόμα 12 αυτοκίνητα από το συγκεκριμένο μοντέλο, το οποίο κατά γενική ομολογία, έχει τον κινητήρα παραγωγής με τον ίσως ωραιότερο ήχο των τελευταίων ετών.

Όμως, υπάρχει περισσότερο παρασκήνιο στην όλη ιστορία. Όταν άρχισαν να πέφτουν οι πωλήσεις του μοντέλου, η εταιρία επέτρεψε στους ήδη υπάρχοντες να παραγγείλουν δεύτερο αυτοκίνητο. Επιπλέον, επέτρεψε στους αντιπροσώπους και στα μεγάλα στελέχη να παραγγείλουν ένα LFA είτε για τον εαυτό τους, είτε για να το πουλήσουν. Ως αποτέλεσμα, τα 12 εναπομείναντα μοντέλα εμφανίζονται ως νέες πωλήσεις, ενώ είναι προϊόντα παραγγελίας και πωλούνται σε υψηλότερες τιμές.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles