spot_img

24H Daytona H1-8: O Cameron στο κορυφή για την Acura

H Acura έπειτα από 8 ώρες αγώνα προηγείται στη Daytona με το #6 αγωνιστικό της να έχει ένα πολύ μικρό προβάδισμα.

Ο φετινός αγώνας της Daytona είναι κάτι παραπάνω από συναρπαστικός, με τις μάχες να είναι καθηλωτικές και το δράμα φυσικά να μη λείπει από το πρόγραμμα. Η Acura έπειτα από 8 ώρες έχει το προβάδισμα, με το #6 αγωνιστικό της να έχει ένα προβάδισμα 13s από τη 2η θέση. Η Action Express ακολουθεί με τον Felipe Nasr στο #31 να ακολουθεί, έχοντας ένα φοβερό stint. To #7 Acura ακολουθεί στη 3η θέση, όμως ο Ricky Taylor αντιμετωπίζει προβλήματα με τα ελαστικά. Το #10 της Wayne Taylor Racing είναι ακριβώς πίσω και το #54 Nissan της Core ακολουθεί ένα λεπτό πίσω στην 6η θέση και είναι το τελευταίο DPi στον ίδιο γύρο.

Ο αγώνας στις πρώτες του ώρες ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικός, με τους κορυφαίους συνδυασμούς να είναι πολύ κοντά μεταξύ τους. Ο Fernando Alonso πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό τριπλό stint ανεβαίνοντας από 5ος στη 1η θέση. Η Mazda έδειξε ιδιαίτερα δυνατή για 6ώρες φιγουράροντας στη κορυφή, όμως στην 7η το turbo στο #77 αστόχησε και έβγαλε το αγωνιστικό εκτός αγώνα. Το #55 από την άλλη είχε κι εκείνο προβλήματα και έχει πέσει δύο γύρους πίσω. Οι νικητές του αγώνα του 2018 με το #5 είχαν επίσης προβλήματα στα πρώτα στάδια χάνοντας σχεδόν 20 γύρους, ενώ εκτός αγώνα βγήκε και το #50.

Στην LMP2, η Dragonspeed έχει το 1-2 με το #18 μπροστά από το #81, ενώ το #38 έχει μέινει στην 3η θέση. Τρία από τα τέσσερα αγωνιστικά στη κατηγορία συνεχίζουν τον αγώνα.

Στη GTLM, η Risi Ferrari με το #62 προηγείται στον αγώνα, σε ένα ακόμα θρίλερ στη κατηγορία, με όλα τα αγωνιστικά να είναι πολύ κοντά μεταξύ τους. Στην 2η θέση ακολουθεί η #911 Porsche που ήταν στη 1η θέση για ένα πολύ μεγάλο μέρος του αγώνα, ενώ τη πρώτη 3άδα κλείνει η #25 BMW M8. Άτυχα στάθηκαν τα πληρώματα των #24 και #57 που έχουν χάσει αρκετούς γύρους.

Στην GTD κατηγορία, τα πράγματα είναι ακόμα πιο αμφήρροπα. Το #86 NSX της MSR προηγείται από ττο #29 Audi και τη #11 Lamborghini.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles