spot_img

6H Fuji QP: Έκανε το 1-2 η Toyota

Το 1-2 της Toyota στις κατατακτήριες δοκιμές των 6H του Fuji είναι γεγονός, με τους Kazuki Nakajima & Brendon Hartley να επικρατούν.

Το πλήρωμα του #8 TS050 Hybrid πήγε ως το φαβορί στις κατατακτήριες και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά γράφοντας μέσο όρο χρόνου στο 1:25.013 και αυτό τους φέρνει σε θέση ισχύος για τον αγώνα παίρνοντας και τον ένα βαθμό. Οι Kamui Kobayashi και Jose Maria Lopez έκαναν ότι μπορούσαν στο #7 Toyota, με τον Ιάπωνα να βλέπει τον ταχύτερο χρόνο του να ακυρώνεται και ο επόμενος στο τέλος της διαδικασίας να είναι αρκετός ώστε να τους φέρει 0.790s πίσω από τους teammate τους.

Η Ginetta έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο με τον Charlie Robertson να γράφει το 1:25.889, αλλά στη συνέχεια να χάνει τον έλεγχο και να προκαλεί κόκκινη σημαία. Αυτό σημαίνει πως θα ξεκινήσει από τη τελευταία θέση στην LMP1 και στην 3η θέση θα είναι το #1 Rebellion, το οποίο ήταν 1.1s πίσω από τα Toyota και το #6 Ginetta στην 4η θέση.

LMP2

Η Jackie Chan DC Racing πήρε τη pole position με τους Ho-Pin Tung και Gabriel Aubri #38, δίνοντας στη Goodyear τηn πρώτη της pole position στο WEC. H United Autosports πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη 2η θέση μετά το Silverstone, χαλώντας το πάρτι της Jota να κάνει το 1-2 με το #37 να μένει στη 3η θέση.

GTE-Pro

Η Porsche πήρε τη 1η θέση χάρη στο πλήρωμα των Richard Lietz και Gimmi Bruni στην #91 Porsche 911 RSR. Ο χρόνος τους ήταν στο 1:37.356 και μόλις στον δεύτερο αγώνα του το αγωνιστικό των Γερμανών πήρε τη pole position.

H μάχη ήταν εντυπωσιακή, με τους Alessandro Pier Guidi και James Calado στη #51 Ferrari να είναι μόλις 0.041s πιο αργοί συνολικά στη 2η θέση, ενώ η Aston Martin πήρε τη 3η χάρη στο #95 που ήταν 0.110s μακριά από τη 1η θέση.

GTE-Am

Η Team Project One με τους Ben Keating και Felipe Fraga μπροστά από τις Aston Martin #90 της TF Sport και #98 της AMR.

  • Βρείτε μας στο facebook
  • Ακούστε όλες τις εκπομπές για την F1 στο κανάλι μας στο Youtube

O αγώνας είναι προγραμματισμένος να εκκινήσει την, Κυριακή στις 05:00 το ξημέρωμα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles