spot_img

Αυτή είναι η νέα Renault R.S.18 (pics+vid)

H Renault έγινε ακόμα μια ομάδα όπου παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο για το 2018 και έγινε συνολικά η πέμπτη που το κάνει και η δεύτερη της ημέρας.

Μετά την Alfa Romeo Sauber, η Renault έγινε η δεύτερη ομάδα που μας δείχνει σήμερα το μονοθέσιο της για την αγωνιστική χρονιά του 2018. Η R.S.18 των Nico Hulkenberg και Carlos Sainz Jr. έγινε το πέμπτο αυτοκίνητο που βλέπουμε και αυτό σημαίνει πως έχουμε φτάσει πλέον στα μισά του δρόμου όσον αναφορά τις παρουσιάσεις.

Με νέο χρωματισμό, η Γαλλική ομάδα θέλει να κάνει ένα βήμα παραπέρα και να παλέψει φέτος για βάθρα και νίκες. Το μαύρο χρώμα έχει καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του μονοθεσίου, με το κλασικό κίτρινο να έχει κι αυτό τον ρόλο του, κυρίως στο εμπρός μέρος. Το Halo είναι και αυτό πάνω στο μονοθέσιο, με την επιλογή του χρωματισμού να είναι το μαύρο, ώστε να διασφαλιστεί η διακριτικότητά του.

O σχεδιασμός προδίδει πως η ομάδα εξέλιξε το μονοθέσιο του 2017 και δεν στράφηκε σε νέο σχεδιασμό, με τα αποτελέσματα να είναι κάπως απλοϊκά. Σε σύγκριση με την Red Bull, τα bargeborads φαίνονται πολύ απλά και λιγότερο πολύπλοκα, ενώ η εισαγωγή των ψυγείων είναι διαφορετική σε σύγκριση με ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής. Η εμπρός αεροτομή φαίνεται αρκετά απλή επίσης, ενώ το πίσω μέρος είναι μεν πιο στενό από την Sauber, όμως δεν έχει σχέση με αυτό της Williams ή της Red Bull.  

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles