spot_img

Άγνωστο το πότε θα μπορεί να διεκδικήσει πάλι η Ferrari

Ο επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto, πιστεύει πως οι επόμενοι αγώνες θα δυσκολέψουν τη Ferrari, με τις πιθανότητες για νίκη να είναι πολύ μικρότερες.

Το δεύτερο μισό του 2019 ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τη Ferrari, όπου ο Charles Leclerc πανηγύρισε νίκες τόσο στο Spa-Francorchamps αλλά και στη Monza. Οι δύο νίκες αυτές ήταν οι πρώτες της καριέρας του στην F1 και οι πρώτες φετινές για τη Ferrari, έπειτα από ένα δύσκολο πρώτο μισό της σεζόν.

Τα χαρακτηριστικά της SF90 ταίριαζαν στις δύο αυτές πίστες, με τον Binotto να είναι χαρούμενος που η ομάδα του μπόρεσε επιτέλους να φτάσει σε νίκες.

Γνωρίζαμε πως αυτές οι δύο πίστες που πέρασαν θα ήταν αυτές που θα ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Η νίκη δεν μας δόθηκε, αλλά βασίζονταν στη δύναμη του κινητήρα και με μεγάλες ευθείες ήταν μια ευκαιρία για εμάς που δεν έπρεπε να χάσουμε, όπως κάναμε στο πρώτο μισό της σεζόν. Το γεγονός πως σταθήκαμε στις δυνατότητες του μονοθεσίου μας και κερδίσαμε μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους.

Οι επόμενοι αγώνες δεν μοιάζουν σε καμία περίπτωση σε χαρακτηριστικά με το Spa και τη Monza, με την αεροδυναμική να είναι ο αδύναμος κρίκος της SF90.

Νομίζω πως στους επόμενους αγώνες θα είναι όπως στο πρώτο μισό. Θα έχουμε πίστες όπου θα μας βολέψουν και άλλες που θα φανούν οι αδυναμίες του μονοθεσίου μας ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάποια νίκη. Είναι σημαντικό να προσπαθούμε να βελτιώσουμε το μονοθέσιο και να κατανοήσουμε τις αλλαγές. Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να δώσουμε το καλύτερο δυνατό μονοθέσιο στους οδηγούς μας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles