spot_img

Αγωνιστικό συμβάν η επαφή με τον Zarco σύμφωνα με τον Marquez

O Marc Marquez παραδέχθηκε πως η τρομακτική επαφή που είχε στον αγώνα του Phillip Island με τον Johann Zarco δεν είναι κάτι παραπάνω από αγωνιστικό συμβάν.

Ο Ισπανός έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του 2018 πήγε δίχως φόβους και ενδοιασμούς, με μόνο στόχο τη νίκη στον αγώνα της Αυστραλίας. Μπορεί να ξεκίνησε από την pole position, όμως έπειτα από επαφή με τον Zarco η μοτοσυκλέτα του είχε μεγάλη ζημιά που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει.

Αυτή ήταν η πρώτη εγκατάλειψη του πρωταθλητή μετά το Silverstone το 2017. Αρχικά ήταν εκνευρισμένος με ό,τι έγινε αλλά βλέποντας και τα replay μπόρεσε να δώσει τη δική του οπτική.

Όταν ήμουν πάνω στη μοτοσυκλέτα δεν κατάλαβα τι έγινε και για να είμαι ειλικρινής νευρίασα γιατί κατάλαβα την επαφή. Δεν κατάφερα να συνεχίσω γιατί η σέλα έσπασε τελείως και κινούμουν πολύ. Ήταν αδύνατον να συνεχίσω έτσι. Θα ήταν επικίνδυνο. Μετά που γύρισα στο box και είδα το video, κατάλαβα τι έγινε και ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν. Σε εκείνο το σημείο φτάνουμε πολύ γρήγορα, ο Zarco είχε πάρει το slipstream από άλλους δυο. Ίσως θα έλεγε κανείς ότι θα έπρεπε να το σκεφτεί, αλλά είναι αγωνιστικό συμβάν. Μιλήσαμε ήδη. Νοιώθω τυχερός γιατί εγώ κι αυτός είμαστε καλά κι αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles