spot_img

Αηδιασμένος ο Montezemolo με τις αποδοκιμασίες των Tifosi προς τον Hamilton

O πρώην CEO της Ferrari, Luca di Montezemolo, δεν ενέκρινε τη συμπεριφορά των οπαδών της μετά το τέλος του GP Ιταλίας.

Ο Lewis Hamilton πήρε μια εντυπωσιακή νίκη μέσα στην Monza και το σπίτι της Ferrari και επέκτεινε τη διαφορά στη βαθμολογία των οδηγών στους 30 από τον Sebastian Vettel. Στο βάθρο, μια μεγάλη μερίδα οπαδών των «κόκκινων» αποδοκίμαζε έντονα τον Βρετανό, ενώ ακούστηκαν μέχρι και υβριστικά συνθήματα.

Αυτό δεν άρσε καθόλου στον Montezemolo, o οποίος θέλησε να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Lewis είναι ένας φανταστικός πρωταθλητής, ήταν και είναι πάντα σωστός. Επίσης οδήγησε έναν φανταστικό αγώνα, τελεία. Αυτό που έγινε με τους οπαδούς μετά το τέλος του αγώνα ήταν πολύ άσχημο και είμαι αρκετά νευριασμένος. Είναι αηδιαστικό.

Πολύς ντόρος έγινε επίσης και για τα team orders που έδωσε η Mercedes στον Valtteri Bottas, όμως ο Montezemolo θεωρεί σωστή τη στάση της Mercedes. Και μάλιστα το δικαιολογεί καθώς πάντα στην Ferrari υπήρχαν team orders που ευνοούσαν έναν οδηγό.

Μπορώ να σας πω πως κερδίσαμε πρωταθλήματα χάρη στα team orders όταν ήμουν στο τιμόνι της ομάδας. Όταν ήταν στην ομάδα οι Kimi και ο Felipe Massa, ο Rubens Barrichello και ο Michael Schumacher, ακόμα και με τον Michael και τον Eddie Irvine. Είναι μέρος της ιστορίας. Ο Bottas δεν έκανε κάτι λάθος. Είναι λογικό, η Mercedes έκανε τη δουλειά της. Εάν ήμουν εγώ στη θέση της θα έκανα ακριβώς το ίδιο. Στη ζωή είναι δύσκολο να κερδίσεις αλλά ακόμα πιο δύσκολο να αποδεχθείς την ήττα. Δεν ήμουν χαρούμενος από το αποτέλεσμα αλλά απογοητεύτηκα από τους οπαδούς.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles