spot_img

Αισιόδοξος για την εξέλιξη της σεζόν ο Vettel

O Sebastian Vettel πιστεύει πως η δυναμική της SF71-H  είναι τέτοια ώστε να του επιτρέπει να διεκδικεί τη νίκη σε κάθε αγώνα.

Ο Γερμανός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν, έχοντας δύο νίκες στους δύο πρώτους αγώνες, αλλά σε Κίνα και Αζερμπαϊτζάν δεν είχε καλά αποτελέσματα και έχασε τη πρωτοπορία στη βαθμολογία. Όμως, στις κατατακτήριες, σε αντίθεση με το 2017, ο Γερμανός έχει τρεις pole στους τέσσερις αγώνες, δείχνοντας πως η Ferrari έχει στον ένα γύρο το ταχύτερο μονοθέσιο.

Αυτό, το αναγνωρίζει και ο ίδιος ο 4 φορές πρωταθλητής, καθώς η F1 μπαίνει πλέον σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Το πιο σημαντικό είναι πως έχουμε ένα πολύ καλό μονοθέσιο. Μπορούμε να τα πάμε πολύ καλά στις κατατακτήριες, μπορούμε να παλέψουμε για τη νίκη, καθώς έχουμε πολύ καλό ρυθμό στον αγώνα. Είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με πέρυσι όπου δεν ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο μέρος της στις κατατακτήριες.

Στη συνέχεια, ο Γερμανός δήλωσε πως δεν ανησυχεί προς το παρόν όσον αναφορά τη μάχη που δίνει για το πρωτάθλημα, μιας και ακόμα είμαστε πολύ νωρίς στη σεζόν.

Δεν ανησυχώ καθόλου προς το παρόν. Εάν είσαι αρκετά γρήγορος, μπορείς να κάνεις πράγματα να συμβούν. Τώρα, ο τρόπος που εξελίσσονται οι αγώνες είναι καλός για μερικούς και κακός για άλλους –ρωτήστε τον Valtteri- αλλά έτσι είναι οι αγώνες. Όπως όμως προανέφερα δεν ανησυχώ γιατί έχουμε το μονοθέσιο και πρέπει να διασφαλίσουμε πως θα μείνουμε εκεί που είμαστε.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles