spot_img

Ακυρώνεται το GP Μονακό – Αναβολή για Ολλανδία και Ισπανία

Η Formula 1 δεν θα αγωνιστεί το 2020 στους στενούς δρόμους του Πριγκιπάτου για το GP Μονακό όπως γνωστοποιήθηκε σήμερα, παρά την ανακοίνωση του σπορ.

Η F1 εξέδωσε ανακοίνωση πως οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν τον Μάιο αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας, λόγω της πανδημίας που έχει προκαλέσει ο Covid-19. Τον Μάιο είχαμε τα Grand Prix στην Ολλανδία στη πίστα του Zandvoort, την Ισπανία στο Circuit de Catalunya και στο Μονακό, στους στενούς δρόμους του Monte Carlo.

Οι δύο πρώτοι αγώνες παίρνουν αναβολή για αργότερα μέσα στη σεζόν στο νέο πρόγραμμα που εργάζεται η FiA με την F1 και την Liberty Media και θα ανακοινωθεί στις αρχές Απριλίου.

Μέσα στη μέρα, ανακοινώθηκε πως ο Πρίγκιπας Αλβέρτος έχει διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό, ενώ ταυτόχρονα βγήκε ανακοίνωση από την αγωνιστική λέσχη πως οι διοργανωτές δεν επιθυμούν να βρουν νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή του αγώνα. Ως αποτέλεσμα το 12ο Ιστορικό GP του Μονακό αλλά και ο 78ο Grand Prix του Μονακό ακυρώνονται για το 2020.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αυτή η εξέλιξη μας φέρνει με το GP του Αζερμπαϊτζάν στις 7 Ιουνίου όπως όλα δείχνουν ως τον εναρκτήριο αγώνα του 2020, πριν η Formula 1 μεταφερθεί στον Καναδά και μετά πάλι στην Ευρώπη.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles