spot_img

Alonso: «Αποχωρώ γιατί το θέλω, όχι γιατί με ανάγκασαν»

Ο Fernando Alonso επανέλαβε τους λόγους για τους οποίους θα αποχωρήσει από τον κόσμο της F1 στο τέλος του 2018.

Ο Ισπανός ξεκίνησε το 2001 το ταξίδι του στα σαλόνια του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ, ενώ στέφθηκε 2 φορές πρωταθλητής, το 2005 και το 2006 με την Renault. Έφτασε άλλες τρεις φορές μια ανάσα ώστε να πάρει ακόμα έναν τίτλο, όμως έμεινε στους δύο.

Το επαναλαμβάνω από τον Αύγουστο, σταματάω διότι έκανα όσα ήθελα στην F1. Δεν σταματάω διότι δεν έχω ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Αγωνίστηκα στην F1, κέρδισα Grand Prix, κέρδισα πρωταθλήματα στην F1, έσπασα ρεκόρ στην F1, οδήγησα για τις McLaren, Ferrari & Renault. Είμαι πλέον 37 και δεν μπορώ να κάνω παραπάνω. Έκανα όλα όσα ονειρεύτηκα στην F1. Υπάρχουν πλέον άλλα πράγματα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό που είναι μεγαλύτερα από την F1. Από τον Αύγουστο βλέπω το ίδιο πράγμα: “Είναι κρίμα και η F1 πρέπει να δει γιατί ο Fernando σταματάει κλπ”. Υπάρχει η αλήθεια και η άποψη σου, όπως και η γενική άποψη. Σταματάω γιατί το θέλω και όχι γιατί με ανάγκασαν. Θέλω να σταματήσω γιατί πιστεύω πως θα γίνω ένας πολύ καλύτερος οδηγός και θα είναι καλύτερο για τη καριέρα μου μακριά από την F1 γιατί αυτό το κομμάτι έχει κλείσει για εμένα και είχε τεράστια επιτυχία.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μόλις τρεις αγώνες απομένουν για τον οδηγό της McLaren στη καριέρα του στην F1 και στην FOM δουλεύουν ώστε να έχουν έτοιμο ένα ειδικό κράνος για το Άμπου Ντάμπι με τοποθετημένη μια κάμερα μέσα, ειδικά για τον Alonso. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles