spot_img

Alonso: «Χαίρομαι που θα πάρει τον τέταρτο τίτλο του ο Hamilton»

Ο Fernando Alonso είναι χαρούμενος που βλέπει τον Lewis Hamilton αγκαλιά με το τέταρτο πρωτάθλημα, σε μια άκρως ανταγωνιστική χρονιά.

Ο Ισπανός, έχει πάρει δύο πρωταθλήματα το 2005 και το 2006 και έκτοτε έχει φτάσει άλλες τρεις φορές κοντά στον τίτλο, αλλά δεν τα κατάφερε για διάφορους λόγους. Τώρα, ο Alonso που βλέπει τον πρώην teammate του Lewis Hamilton να είναι μια ανάσα από το πρωτάθλημα νούμερο 4, χαίρεται και δεν το κρύβει.

Χαίρομαι που θα πάρει τον τέταρτο τίτλο του ο Lewis. Είναι παράξενο να βλέπεις τον Vettel με 4 και τον Hamilton με 3, οπότε τώρα θα υπάρχει περισσότερη λογική. Όταν μαχόμουν για το πρωτάθλημα έβλεπα τον Sebastian να κερδίζει και πονούσε μερικές φορές, καθώς νομίζεις πως το αξίζεις περισσότερο ή είχες την πιθανότητα κάπου εκεί. Όταν δεν είσαι στη μάχη για τον τίτλο, δεν είναι μεγάλο θέμα. Δεν είναι η μάχη σου. Όταν δεν μάχεσαι δεν έχεις ιδιαίτερα συναισθήματα.

O Hamilton μπορεί να κατακτήσει σε 6 μέρες τον 4ο του τίτλο πανάξια, σε μια χρονιά όπου οδηγικά έχει φτάσει σε άκρος υψηλό επίπεδο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles