spot_img

Alonso: «Δεν υπάρχει θεμελιώδες πρόβλημα με το μονοθέσιο»

Ο Fernando Alonso δήλωσε πως είναι λογικό να υπάρχουν προβλήματα με ένα νέο μονοθέσιο, θέλοντας να καθησυχάσει τα πνεύματα.

Οι χειμερινές δοκιμές εξέλιξης αποτελούν για ακόμα μια χρονιά, έναν πονοκέφαλο για την ομάδα της McLaren. Τα πολλά προβλήματα αξιοπιστίας, έχουν φέρει την MCL-33 στη τελευταία θέση της κατάταξης με τους συνολικούς γύρους, έπειτα από 6 ημέρες δοκιμών. Συνολικά 355 γύρους έχουν γράψει οι Fernando Alonso και Stoffel Vandoorne, ενώ την ίδια ώρα στην 1η θέση έχουμε την Renault με 602.

Τώρα, ο Alonso θέλησε να εξηγήσει πως έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής για την ομάδα του Woking.

Τα προβλήματα που έχουμε, είναι υπό έλεγχο. Δεν υπάρχει θεμελιώδες πρόβλημα με το μονοθέσιο. Δυστυχώς, ανακαλύπτουμε μικρά πράγματα κάθε μέρα και αυτό μας φέρνει σε θέση ισχύος για την Αυστραλία. Θα θέλαμε να κάνουμε περισσότερους γύρους σήμερα. Το πρόγραμμα ήταν μεγαλύτερο από 50 γύρους, ενώ ανακαλύψαμε πράγματα, χθες με τον Stoffel και σήμερα με εμένα. Είναι μέρος των δοκιμών και ελπίζω να μην συμβεί κάτι στον 10ο γύρο στην Μελβούρνη. Όλα τα σημαντικά πράγματα, τα ολοκληρώσαμε στο πρωινό πρόγραμμα. Το υπόλοιπο της ημέρας ήταν να κάνουμε μεγάλα stint, δίχως όμως τις πληροφορίες που θα χρειαζόμασταν. Δεν ανησυχώ για τους γύρους που χάσαμε σήμερα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles