spot_img

Alonso: «Η μόνη ομάδα δίχως προβλήματα είναι η McLaren»

Ο Fernando Alonso μίλησε για την αξιοπιστία της McLaren, η οποία είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής, αλλά και τις προσδοκίες της ομάδας για το 2018.

H McLaren ήταν εκείνη που αντιμετώπισε τα μεγαλύτερα προβλήματα στην χειμερινή περίοδο, χάνοντας μέχρι και ολόκληρες ημέρες λόγω αναξιοπιστίας στη Βαρκελώνη. Τα προβλήματα ήταν κυρίως στον τρόπο απαγωγής θερμότητας, κάτι που πήγε πίσω τις αναβαθμίσεις στο πρώτο μέρος της χρονιάς.

Όμως, η ομάδα του Woking είναι εκείνη η οποία δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα αξιοπιστίας μέχρι στιγμής, κάτι για το οποίο ο Alonso είναι άκρως χαρούμενος.

Δεν είχαμε καμία μηχανική αστοχία μέχρι στιγμής και πιστεύω πως είμαστε η μόνη ομάδα που το έχουμε κάνει έτσι; Με τα προβλήματα της Ferrari και της Haas στα pit-stop και τις αστοχίες στην Red Bull. Είμαστε η μόνη ομάδα που απέμεινε η οποία δεν αντιμετώπισε ούτε ένα πρόβλημα, διότι μέχρι και η Mercedes αναγκάστηκε να αλλάξει κιβώτιο δύο φορές. Οπότε έμεινε μόνο η McLaren. Αυτό βέβαια μπορεί να αλλάξει αμέσως, αλλά έχουμε κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στη χρονιά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις προσδοκίες της ομάδας για τη φετινή σεζόν και δεν ήταν όσο ενθουσιώδης φαινόταν πριν ξεκινήσει η χρονιά.

Δεν ξέρω τι μπορεί να περίμενε ο κόσμος από μια σεζόν στην επόμενη όπου οι κανονισμοί παραμένουν ίδιοι. Τρεις ομάδες ήταν μπροστά από όλους πέρυσι και το ίδιο έχουμε φέτος. Πέρυσι σε τρεις αγώνες είχαμε μηδέν βαθμούς. Πέρυσι ο Stoffel δεν μπορούσε να εκκινήσει τον αγώνα στο Μπαχρέιν και τώρα έχουμε τέσσερις τερματισμούς στους βαθμούς και είμαστε 3οι στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών. Εάν δούμε τα γεγονότα, όχι τις επιθυμίες ή τα όνειρα, είναι ένα καλό ξεκίνημα στη χρονιά.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles