spot_img

Alonso: «Σίγουρα υπάρχουν υψηλότερες προσδοκίες»

Ο Fernando Alonso, πιστεύει πως η McLaren θα ανέβει κατά πολύ επίπεδο, καθώς οι απαιτήσεις της νέας χρονιάς είναι μεγαλύτερες.

Η McLaren μπαίνει σε ένα καινούργιο κεφάλαιο στην F1, καθώς η συνεργασία με την Honda αποτελεί παρελθόν και τη θέση της έχει πάρει η Renault. Τα χρόνια των κακών αποτελεσμάτων, ευελπιστούν να είναι παρελθόν, με την ομάδα να ελπίζει σε μια ανταγωνιστική χρονιά.

Τώρα, ο Alonso μιλάει για τη φετινή χρονιά και το γεγονός πως ο πήχης έχει ανέβει κατά πολύ σε σχέση με το 2017.

Θα είμαστε πολύ πιο ανταγωνιστικοί φέτος. Το κατά πόσο θα είμαστε, δεν το γνωρίζω. Μπορώ να πω με σιγουριά, πως οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες και υψηλότερες από πριν, ειδικά τα τελευταία τρία χρόνια. Το κλίμα στο εργοστάσιο είναι πολύ θετικό και όλοι είναι αφοσιωμένοι ώστε να δώσουν το καλύτερο που μπορούν. Όλοι θέλουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και πιστεύω πως θα είμαστε

Από την άλλη όμως, ο Ισπανός γνωρίζει τους κινδύνους που μπορούν να προκύψουν και αναφέρθηκε στο πιο πρόσφατο παράδειγμα της Red Bull.

Πέρυσι, όλοι περίμεναν την Red Bull να είναι πολύ δυνατή λόγω των μεγάλων αλλαγών στους κανονισμούς, αλλά είχαν ένα πολύ κακό ξεκίνημα. Αυτό ήταν πολύ άσχημο για όλους στην ομάδα. Συνήθως έχεις προσδοκίες για ένα πολύ καλό μονοθέσιο, αλλά αν ξεκινήσεις πολύ άσχημα, είναι μεγάλη απογοήτευση. Οπότε δεν μπορείς να προβλέψεις τίποτα

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles