spot_img

Alosno για Schumacher: «Σκληρός αντίπαλος – Τεράστιος οδηγός»

Ο Fernando Alonso μίλησε για τον άλλοτε μεγάλο του αντίπαλο, Michael Schumacher και είπε για τα καλύτερα λόγια για τον Γερμανό.

Ο Ισπανός είχε μια πολύ σκληρή σεζόν το 2006, με τον Schumi να είναι τότε οδηγός της Ferrari και ο οδηγός που τον κόντραρε στα ίσα για τον παγκόσμιο τίτλο. Τελικά, ο Ισπανός κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής εκείνη τη χρονιά και έκτοτε η εκτίμηση του για τον Γερμανό είναι στα ύψη.

Ήταν σκληρός αντίπαλος. Είναι το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό. Ήταν πάρα πολύ γρήγορος και μερικές φορές εκφοβιστικός. Και είναι αλήθεια, όχι μόνο στη πίστα. Ο Schumacher ήταν και θα είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι αυτό που δείχνει και ακόμα περισσότερα. Όταν ερχόταν προς τα εσένα, ήξερες πως είναι κάποιος ιδιαίτερος.

Ο Schumacher κατέκτησε 7 παγκόσμιους τίτλους στη καριέρα του και οδήγησε σε πολλές περιπτώσεις τα ταχύτερα μονοθέσια του grid. Όμως, σύμφωνα με τον Alonso, στην περίπτωση του Schumi, δεν ήταν μόνο το μονοθέσιο που έκανε τη διαφορά.

Απέδιδε καλύτερα απ’ότι θα περίμενες πολλές φορές, ακόμα και σε περιπτώσεις όπου το 2006 τα Bridgestone και τα Michelin είχαν διαφορετική συμπεριφορά. Υπήρχαν περιπτώσεις όπου τα Michelin ήταν απλά καλύτερα. Τις Παρασκευές, η Ferrari δεν ήταν ανταγωνιστική, όμως στις κατατακτήριες ήταν 2ος για παράδειγμα. Ήταν απίστευτος, ένας πολύ σκληρός αντίπαλος και ένας τεράστιος οδηγός. Ένας από τους λίγους που μπορούν να κάνουν ξεχωριστά πράγματα μέσα από ένα μονοθέσιο. Πάντα όμως θα έχω ως θησαυρό το κράνος που μου είχε δώσει. Πάντα τον είχα ως παράδειγμα οδηγού.    

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles