spot_img

Αμφισβητεί την εγκυρότητα των αποφάσεων των αγωνοδικών ο Hamilton

O Lewis Hamilton πιστεύει πως ο Charles Leclerc δεν δέχθηκε τη ποινή που προβλέπει ο κανονισμός στο GP Ιταλίας, αφήνοντας υπονοούμενα για τους αγωνοδίκες.

Ο Βρετανός έδωσε μια φοβερή μάχη με τον Μονεγάσκο στη Monza που κράτησε για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Η ταχύτητα της Ferrari στις ευθείες όμως ήταν τόσο καλή όπου ο Hamilton δεν μπόρεσε ποτέ να προσπεράσει, δείχνοντας να είναι ταχύτερος στο μεγαλύτερο μέρος.

Στο δεύτερο stint όμως, έχασε απόδοση από τα ελαστικά, έκανε λάθος και έπεσε στη 3η θέση δίνοντας τη δεύτερη στον Valtteri Bottas, όμως φεύγει με το βάθρο από το ιταλικό Grand Prix.

Μπορεί ο ίδιος να το έχει ήδη αφήσει πίσω του, όμως στέκεται στον κανονισμό που προβλέπει ποινή χρόνου και όχι μαύρη και λευκή σημαία όπως έγινε στον αγώνα.

Νομίζω πως έτσι είναι το racing. Έπρεπε να αποφύγω την επαφή δύο φορές. Έτσι είναι σήμερα οι αγώνες. Απλά πρέπει να προχωράμε μπροστά.

Στη συνέχεια στάθηκε στο γεγονός πως πέρυσι στον ίδιο αγώνα για την ίδια κίνηση ο Max Verstappen δέχθηκε 5s ποινή, πράγμα που εκθέτει τη σταθερότητα των αγωνοδικών.

Συνεχώς πρέπει να ζητάμε σταθερότητα στις αποφάσεις. Έχει τοποθετηθεί ένας κανόνας και σήμερα δεν τηρήθηκε. Χρησιμοποίησαν διαφορετικό τρόπο σκέψης για τον κανονισμό σήμερα. Δεν ξέρω γιατί το επέλεξαν αυτό. Νομίζω πως ξύπνησαν σήμερα στη λάθος μεριά του κρεβατιού. Αν είναι λοιπόν έτσι, τότε και ο Verstappen έπρεπε πέρυσι να πάρει την ίδια ποινή. Απαιτούμε σταθερότητα και ο κανονισμός πρέπει να ισχύει κάθε φορά. 

Τέλος συνεχάρη τον Leclerc για τον φανταστικό του αγώνα και πλέον ανυπομονεί για περισσότερες μάχες στη πίστα.

Φυσικά δεν μου αρέσει να πέφτω πίσω, όμως ο Charles έκανε φανταστική δουλειά σήμερα. Έβαλα όση περισσότερη πίεση μπορούσα να ασκήσω. Είχαμε κάποιες στιγμές και νομίζω πως καλύτερα είναι να τις συζητήσουμε ιδιαιτέρως, αλλά δεν είναι τίποτα το σπουδαίο. Συνεχίζουμε να συναγωνιζόμαστε. Ανυπομονώ για τους επόμενους αγώνες.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles