spot_img

Ανακοινώθηκαν οι γόμες ελαστικών μέχρι το GP Αυστρίας

Η Pirelli έδωσε στη δημοσιότητα τις διαθέσιμες γόμες που θα έχουν οι οδηγοί για τους επόμενους αγώνες, ακολουθώντας επιθετική στρατηγική.

Για τους πρώτους 5 αγώνες φέτος, η Pirelli ήταν εκείνη που επέλεγε πόσα σετ από κάθε γόμα θα είχαν ομάδες και οδηγοί, σε μια απόφαση που πάρθηκε για λόγους ασφαλείας.

Όμως, από το GP του Μονακό, οι ομάδες θα έχουν επιτέλους το ελεύθερο να ξεκινήσουν αυτό το παιχνίδι στρατηγικής, επιλέγοντας πόσα σετ από την κάθε διαθέσιμη γόμα επιθυμούν.

Η ultra soft(μοβ), super soft(κόκκινη) και η soft(κίτρινη) κυριαρχούν, καθώς θα τις δούμε στα GP Μονακό, Καναδά και Αυστρίας. Στο GP του Αζερμπαϊτζάν, θα δούμε ένα βήμα πιο σκληρά ελαστικά, με την super soft, soft και medium(λευκή) να κάνουν την εμφάνισή τους.

Στον επόμενο αγώνα που διεξάγεται στην Ισπανία, οι ομάδες θα χρησιμοποιήσουν τη hard(πορτοκαλί), medium(λευκή) και soft γόμα ελαστικών.

Φέτος, τα ελαστικά της Pirelli είναι πιο σκληρά σε σχέση με αυτά του 2016, οπότε μπορούμε να πούμε πως η ultra soft είναι η περσινή super soft, η φετινή super soft είναι η περσινή soft και ούτω καθεξής.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles