spot_img

Ανακοινώθηκαν οι πρώτες παρουσιάσεις μονοθεσίων για το 2018

Τέσσερις ομάδες γνωστοποίησαν τις ημερομηνίες όπου θα αποκαλύψουν τα νέα τους μονοθέσια σε μια χρονιά 21 αγώνων.

Τα δύο πρώτα μονοθέσια του 2018 που πρόκειται να δούμε, είναι εκείνα των Mercedes και Ferrari. Οι δύο ομάδες που διεκδίκησαν τους τίτλους της περασμένης χρονιάς, ανακοίνωσαν πως η παρουσίαση των μονοθεσίων τους θα γίνει στις 22 Φεβρουαρίου, λίγες ημέρες πριν το πρώτο χειμερινό τεστ στη Βαρκελώνη.

Τα δύο μεγαθήρια του σπορ, αναμένεται να είναι τα φαβορί για ακόμα μια χρονιά, ώστε να δώσουν μάχη για τον τίτλο.

Όσον αναφορά τον σχεδιασμό, η Ferrari κρατάει τα χαρτιά της κλειστά, όμως η Mercedes έχει δώσει στοιχεία πως η W09 θα έχει πιο κοντό μεταξόνιο, σε μια προσπάθεια να μην εμφανιστούν τα προβλήματα του 2017.

Μια ακόμα ομάδα που ανακοίνωσε την παρουσίαση του νέου της μονοθεσίου είναι η McLaren. H βρετανική ομάδα ξεκινάει μια νέα περιπέτεια τη φετινή σεζόν με προμηθευτή κινητήρα την Renault και θέλει ουσιαστικά να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα.

Το μέρος της παρουσίασης της MCL-33 δεν έχει ανακοινωθεί, όμως αναμένεται να είναι το πρώτο μονοθέσιο της McLaren στην ιστορία με κινητήρα Renault.

Η τελευταία ομάδα που ανακοίνωσε την παρουσίαση του μονοθεσίου της είναι η Toro Rosso. H ιταλική ομάδα αλλάζει σελίδα φέτος και θα χρησιμοποιεί τους κινητήρες της Honda και αναμφίβολα η φετινή χρονιά είναι ένα ταξίδι στο άγνωστο.

Το νέο μονοθέσιο της μικρής ομάδας της Red Bull θα παρουσιαστεί το απόγευμα της 25ης του Φλεβάρη, λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν οι χειμερινές δοκιμές.

Το πρώτο τεστ της σεζόν είναι στις 26 Φεβρουαρίου στην πίστα της Βαρκελώνης και πολλές ομάδες θα επιλέξουν να αποκαλύψουν τα μονοθέσια, λίγα λεπτά πριν το πράσινο φως.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles