spot_img

Ανακοινώθηκε ο Sirotkin στην Williams

O Sergey Sirotkin είναι ο νέος οδηγός της Williams για το πρωτάθλημα της F1 το 2018 και θα πλαισιώσει τον Lance Stroll σε ένα από τα πιο νεανικά lineups.

H τάξη του 2018 πλέον έχει ολοκληρωθεί, με την Williams να ανακοινώνει τελευταία το οδηγικό της δίδυμο για τη νέα χρονιά. Ο Lance Stroll παραμένει για δεύτερη χρονιά με την ομάδα του Grove και δίπλα του θα έχει τον νεαρό Sergey Sirotkin.

Μπορεί ο Robert Kubica να ήταν αρχικά το φαβορί για τη θέση στην ομάδα, όμως ο Ρώσος ήταν εκείνος που κέρδισε εν τέλει το δεύτερο cockpit. H βρετανική ομάδα είχε δηλώσει πως θα επιλέξει τον δεύτερο οδηγό με βάση την απόδοση και o Sirotkin τους απέδειξε πως έχει ότι χρειάζεται για να είναι επίσημος οδηγός.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν και τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό, ο Sirotkin φέρνει μαζί του χορηγίες ύψους περίπου 20 εκατ. ευρώ. Ένα ανάλογο ποσό είχε συγκεντρώσει και ο Kubica, όμως η Williams τον έκρινε ακατάλληλο.

Ο παράγοντας ηλικία είναι τεράστιος για την Williams, καθώς θα έχει το πιο νεανικό lineup στο grid, με τον Stroll να είναι μόλις 19 και τον Sirotkin να είναι 22.

Όσον αναφορά τον Kubica, o Πολωνός θα έχει τον ρόλο αναπληρωματικού και οδηγού εξέλιξης στην ομάδα και αναμένεται να τον δούμε σε αρκετά FP1 κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles