spot_img

Ανακούφιση στη Honda και τον Marquez μετά το Κατάρ

Το τελευταίο χειμερινό τεστ στο Κατάρ σχεδόν αποδείχθηκε εφιαλτικό για τη Honda, όμως η τελευταία μέρα κι ο Marc Marquez έσωσαν τη παρτίδα.

Ο Ισπανός, ο οποίος δεν βρίσκεται ακόμα σε πλήρη φυσική κατάσταση λόγω του ώμου του, είχε δύο πολύ δύσκολες πρώτες ημέρες, μην έχοντας την αίσθηση και την ταχύτητα που θα ήθελε. Μάλιστα, τη τελευταία ημέρα δοκίμασε και τη μοτοσυκλέτα του 2019, δημιουργώντας νέα ερωτήματα σχετικά με αυτή του 2020.

Όμως, στο τέλος της ημέρας ο Marquez βρήκε αυτό που ήθελε στην Honda του και αυτό φάνηκε στα τελικά χρονόμετρα και στις δηλώσεις του έπειτα, καθώς ήταν πολύ χαρούμενος και ανακουφισμένος.

Είμαι πολύ χαρούμενος. Ειλικρινά τις προηγούμενες ημέρες ήμουν πολύ ανήσυχος, αλλά την τελευταία μέρα κάναμε ένα μεγάλο βήμα εμπρός. Δοκιμάσαμε μερικά πράγματα στο γκαράζ μου και μετά ο Cal δοκίμασε και κάτι ακόμα και φαίνεται πως λειτουργεί. Νομίζω πως βρήκαμε τον δρόμο μας, γιατί μέχρι τότε είχαμε χαθεί εντελώς. Ήμουν ανήσυχος, γιατί ήμασταν αργοί και δεν είχα την αίσθηση που θα ήθελα και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Είχα μια παράξενη πτώση στη Μαλαισία και μία εδώ. Και πάλι τη τελευταία μέρα στο Κατάρ βρίσκουμε τη λύση. Οπότε χαμογελάμε λίγο. Τώρα έχουμε ακόμη περισσότερη δουλειά, γιατί οι αντίπαλοί μας έχουν πολύ καλό ρυθμό.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles