spot_img

Ανανεωμένη και έτοιμη η Toyota για το 2020

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν, η Toyota παρουσίασε το Yaris WRC που θα αγωνιστεί στο 2020.

Η ιαπωνική ομάδα έρχεται μετά από τη κατάκτηση του Πρωταθλήματος Οδηγών με τον Ott Tanak, όμως ο Εσθονός επέλεξε να αφήσει το Yaris για χάρη της Hyundai. Η Toyota Gazoo Racing δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια και ανανέωσε πλήρως το δυναμικό της και θέλει να επαναλάβει τις επιτυχίες των προηγούμενων ετών.

Το line-up της ομάδας πλέον αποτελείται από τους Ogier/Julien Ingrassia, Elfyn Evans/Scott Martin και Kelle Rovanpera/Jonne Halttunen, με τους δύο πρώτους να βρίσκονται και πάλι teammates μετά το πέρασμά τους από την M-Sport. Από την άλλη, ο νεαρός Φινλανδός θέλει να αποδείξει πως αξίζει να είναι στην κατηγορία, καθώς θεωρείται ένα πολύ μεγάλο ταλέντο.

Το Toyota Yaris WRC 2020 θα έχει πολλές αναβαθμίσεις, με τις μεγαλύτερες να είναι στη μεριά του σασί, το οποίο είναι ελαφρύτερο και προφέρει καλύτερη κατανομή βάρους. Επιπλέον, ο κινητήρας έχει υποστεί βελτιώσεις στη προσπάθεια της ομάδας για το double, το οποίο δεν έκανε τα δύο τελευταία χρόνια.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η αφετηρία του Πρωταθλήματος, το Rally Μόντε Κάρλο είναι προγραμματισμένο για τις 23-26 Ιανουαρίου. Toyota 2020Toyota 2020Toyota 2020

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles