spot_img

Ανανεώνει για 2 χρόνια ο Lewis Hamilton

Ο Lewis Hamilton και η Mercedes F1 AMG φαίνεται πως ολοκλήρωσαν τις διαπραγματεύσεις τους και θα επεκτείνουν στη συνεργασία τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 6-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής αγωνίζεται από το 2013 στην ομάδα του Brackley και έχει κατακτήσει 5 Τίτλους, ενώ η Mercedes έχει την απόλυτη κυριαρχία στην εποχή των υβριδικών κινητήρων. Το 2020 αποτελεί την τελευταία χρονιά στο συμβόλαιο του Hamilton με την ομάδα και πολλά σενάρια τον ήθελαν να μετακομίζει στη Ferrari από το 2021.

Όμως μπορεί μερικά να ήταν ευσεβείς πόθοι, καθώς οι πληροφορίες θέλουν τις δύο μεριές να έχουν συμφωνήσει σε επέκταση 2 ετών, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται σύντομα. Το θέμα συμβολαίου είναι αρκετά σημαντικό τόσο για τον 35-χρονο, αλλά και την Mercedes, μιας και το πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος και οποιοσδήποτε αντιπερισπασμός θα έχει αντίκτυπο στη πίστα. Το μετεγγραφικό παζάρι δείχνει να κυλά σε ομαλά επίπεδα, έπειτα από τις πολυετείς ανανεώσεις των Charles Leclerc και Max Verstappen με τη Ferrari και τη Red Bull.

Επιπλέον το 2021 αποτελεί μια άκρως σημαντική χρονιά για την F1 στο σύνολό της, μιας και πρέπει να υπογραφεί η νέα Συνθήκη Ομονοίας ανάμεσα στις ομάδες και την Liberty Media, η οποία στοχεύει στην αναθεώρηση του σπορ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Τα σενάρια, οι φήμες και οι δηλώσεις θα είναι πολλές το 2020 και η χρονιά θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα τόσο εντός αλλά και εκτός πίστας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles