spot_img

Ανανέωσε με την Yamaha o Rossi και το γιόρτασε με νέο σχεδιασμό στο κράνος (pics)

O θρύλος του MotoGP, Valentino Rossi, θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα σε δύο τροχούς, τουλάχιστον μέχρι το 2020.

Ο Ιταλός πολυπρωταθλητής, ήταν στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου με την Yamaha και οι φήμες όσον αναφορά το μέλλον του ήταν αρκετές. Ο ίδιος δεν γνώριζε εάν θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά, καθώς μπορεί να είναι ακόμα γρήγορος, όμως πλέον είναι 39 ετών.

Όμως, στις αρχές του έτους είχε γίνει γνωστό στα paddock πως ο ίδιος και η Yamaha μαγειρεύουν ένα νέο συμβόλαιο και πλέον η επέκταση της συνεργασίας τους είναι και επίσημη. Έτσι, ο Rossi θα είναι 41 ετών όταν και πιθανότατα θα ολοκληρώσει μια άκρως επιτυχημένη καριέρα στο MotoGP.

Το 2016, που υπέγραψα το τελευταίο μου συμβόλαιο με την Yamaha, αναρωτιόμουν αν αυτό θα ήταν και το τελευταίο. Τότε, είχα αποφασίσει ότι θα πάρω την απόφασή μου τα επόμενα δυο χρόνια. Έφτασα λοιπόν στο συμπέρασμα ότι θέλω να συνεχίσω γιατί οι Αγώνες και ειδικά το να οδηγώ την M1 μου, είναι κάτι που με κάνει νοιώθω ωραία. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους στην Yamaha για την εμπιστοσύνη τους, μιας και η πρόκληση δεν είναι εύκολη: “να είμαι ανταγωνιστικός μέχρι τα 40”. Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο κι απαιτεί πολλή δουλειά από πλευράς μου, αλλά είμαι έτοιμος. Δεν μου λείπει το κίνητρο και γι’ αυτό υπέγραψα για δυο χρόνια.

Επιπλέον, ο Ιταλός, στα πλαίσια του GP του Κατάρ, παρουσίασε και το νέο του κράνος το οποίο θα χρησιμοποιήσει τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles