spot_img

Ανανέωσε μέχρι το 2024 ο Marquez

Ο Marc Marquez θα παραμείνει στο HRC για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, επεκτείνοντας τη συνεργασία του με την ομάδα, μέχρι το τέλος του 2024.

Ο 8-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ξεκίνησε την καριέρα του με την ιαπωνική εταιρεία και έχει κατακτήσει 56 νίκες και 62 pole position, έχοντας χάσει μόλις 1 πρωτάθλημα από τον Jorge Lorenzo το 2015. Έχοντας κατακτήσει τα πάντα, βλέπει πλέον το 2020 να έχει για teammate τον αδερφό του, Alex και μαζί μπορούν να χτίσουν μια θρυλική ομάδα.

Ο Marquez έχει φέτος ως στόχο, αφού αναρρώσει πλήρως από το χειρουργείο στον ώμο του, να πάρει το 9ο Πρωτάθλημα και να φτάσει τον Valentino Rossi.

«Είμαι πολύ περήφανος που θα ανανεώσω με την ομάδα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Η Honda μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχω στο MotoGP με την εργοστασιακή ομάδα το 2013. Από τη πρώτη χρονιά έχουμε δει πολλές επιτυχίες και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω μέλος αυτής της οικογένειας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Marquez, με τη βελτιωμένη φυσική του κατάσταση και τις συνεχείς αποθεραπείες στον ώμο του, πηγαίνει αυτό το τριήμερο στο Κατάρ για το δεύτερο και τελευταίο χειμερινό τεστ, πριν ξεκινήσει η χρονιά.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles