spot_img

Αναβάλλονται για το 2022 οι αλλαγές στους τεχνικούς κανονισμούς της F1

Έπειτα από ημέρες σοβαρών συζητήσεων, οι τεράστιες αλλαγές στους τεχνικούς κανονισμούς της F1 που ήταν προγραμματισμένοι για το 2021, τελικά θα παραταθούν για το 2022.

Η FiA, ανακοίνωσε πως υπήρξε ομόφωνη απόφαση από τις ομάδες, ώστε να εγκριθεί η καθυστέρηση των νέων κανονισμών, έπειτα και την τροπή που έχει πάρει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η πανδημία του ιού Covid-19 έχει προκαλέσει τεράστια αναταραχή παγκοσμίως, με την F1 να αναβάλει ή να ακυρώνει τους πρώτους αγώνες της χρονιάς.

Η Ferrari ήταν η μόνη ομάδα που κρατούσε επιφυλάξεις σχετικά με την μετάθεση των κανονισμών για το 2022, όμως έπειτα από περαιτέρω έρευνα συμφώνησε και με τις υπόλοιπες 9 ομάδες της F1. Με το πρωτάθλημα να είναι πολύ κοντά στο να επισκεφθεί μόλις 19 χώρες το 2020 και να ολοκληρωθεί στα μέσα Δεκέμβρη, ο χρόνος προετοιμασίας και τα χρήματα που θα έπρεπε να δαπανήσουν οι ομάδες θα ήταν τεράστια.

Τώρα, με τον ένα χρόνο καθυστέρηση, θα υπάρξει μια πιο ομαλή μετάβαση στο 2021 με τους κανονισμούς που έχουμε σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιπλέον μέτρα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η εξέλιξη στο σασί, το κιβώτιο και την ανάρτηση θα παγώσουν για το 2021, αφήνοντας στους μηχανικούς να δουλέψουν μόνο στην αεροδυναμική και τις κινητήριες μονάδες των μονοθεσίων.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 2021, αν θα υπάρξει το πάγωμα στην εξέλιξη, αν θα υπάρξει το Budget Cap και για το σύντομο χρονικό διάστημα πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα του 2020.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles