spot_img

Ανησυχία στη Ferrari για τον ρυθμό των αντιπάλων της

Οι οδηγοί της Ferrari δεν ήταν ικανοποιημένοι από την απόδοση του μονοθεσίου στις ελεύθερες δοκιμές του GP Ιαπωνίας, αλλά αναμένουν βελτίωση.

Οι Charles Leclerc και Sebastian Vettel πλασαρίστηκαν στις θέσεις 4 και 5 στο FP2 στη Suzuka, με τον Μονεγάσκο να είναι 0.3s μακριά από τον ταχύτερο γύρο που σημείωσε ο Valtteri Bottas με τη Mercedes. Επιπλέον σε ρυθμό αγώνα, η Ferrari έδειξε να είναι πιο αργή από τους πρωταθλητές, όμως η Παρασκευή μπορεί να αποδειχθεί μικρής σημασίας αν οι συνθήκες την ημέρα του αγώνα είναι βρόχινες.

Αρχικά, ο Leclerc μίλησε για τη Παρασκευή και δεν ήταν ευχαριστημένος με την απόδοση του μονοθεσίου, αλλά πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να βελτιωθεί.

Πήραμε το μέγιστο. Με τις κατατακτήριες να είναι προγραμματισμένες για τον αγώνα, όλοι είχαν μια διαφορετική προσέγγιση, ειδικά στη δεύτερη περίοδο. Οι αντίπαλοι μας φαίνονται πάρα πολύ δυνατοί κι εμείς δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε. Δεν ξέρω που υστερούμε σε ρυθμό, αλλά ξέρω πως η βελτίωση μπορεί να έρθει από τη δική μου οδήγηση. Θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς και θα κάνουμε τη καλύτερη δυνατή δουλειά για να πάρουμε ένα δυνατό αποτέλεσμα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Από την άλλη, ο Vettel φάνηκε πιο χαλαρός στις δηλώσεις του, αναγνωρίζοντας το γεγονός όμως πως η SF90-H είναι πιο αργή από τους αντιπάλους της.

Δεν ήταν τόσο άσχημα, τουλάχιστον ήταν καλύτερα από αυτό που φάνηκε. Είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά μάλλον υστερούμε σε ρυθμό συνολικά. Οι αντίπαλοι μας φάνηκαν ιδιαίτερα άνετοι από τη πρώτη στιγμή και το επιβεβαίωσαν στο FP2. Πιστεύω πως υπάρχει χώρος για βελτίωση, αλλά σήμερα δεν αξιοποιήσαμε τα ελαστικά μας στο έπακρο. Τη Κυριακή θα υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό για τη κατάσταση της πίστας.  

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles