spot_img

Ανυπομονεί για την Aragon o Marquez

O Marc Marquez επιστρέφει σε μια από τις αγαπημένες του πίστες και ψάχνει λύσεις ώστε να μπορέσει να κερδίσει τις δύο Ducati στα ίσα.

Ο Ισπανός έχει ένα τεράστιο προβάδισμα στη βαθμολογία έναντι του Andrea Dovizioso και μπορεί στους αγώνες που απομένουν να μην παίρνει ρίσκα και να φτάσει με άνεση στη κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου. Όμως, η καρδιά του πρωταθλητή καίει και όπως οποιοδήποτε άλλος οδηγός, θέλει να κερδίζει συνέχεια, κάτι το οποίο ψάχνει ο Marquez.

H Ducati έχει κυριαρχήσει στους τελευταίους αγώνες και τώρα ο Marquez θέλει να ανέβει και πάλι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ανυπομονώ ν’ αγωνιστώ σε μια από τις αγαπημένες μου πίστες και φέτος αφιέρωσαν και μια στροφή της πίστας σε εμένα. Πέρυσι εγώ με τον Andrea είχαμε τους ίδιους βαθμούς σ’ αυτό το χρονικό σημείο, αλλά φέτος έχω σημαντική διαφορά. Αυτό δεν σημαίνει ότι το Πρωτάθλημα έχει τελειώσει, το αντίθετο μάλιστα. Πρέπει να βρούμε κάτι για να είμαστε το ίδιο γρήγοροι με τις Ducati.

Οι δηλώσεις αυτές μπορεί να πηγαίνουν κόντρα στην εικόνα της βαθμολογίας, όμως έχουμε δει πολλές φορές τον Marquez να πέφτει και να χάνει ένα καλό αποτέλεσμα. Ο ίδιος το ξέρει πως πρέπει να συγκρατηθεί και να μην κάνει ανοησίες, ώστε να φτάσει με άνεση στον τίτλο για το 2018.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles