spot_img

Ανυπομονεί για το Silverstone ο Rossi

Ο Valentino Rossi, στα πλαίσια του αγώνα MotoGP στη Μεγάλη Βρετανία και το Silverstone, είναι αισιόδοξος μιας και είναι από τις αγαπημένες του πίστες.

Ο Rossi έχει μια πολύ καλή παράδοση στο Silverstone, καθώς εκεί κέρδισε το 2015, ενώ μετρά και συνεχόμενες παρουσίες στο βάθρο. Πέρυσι, ο αγώνας δεν ξεκίνησε ποτέ οπότε το ρεκόρ έμεινε στάσιμο και περιμένει να δει αν φέτος θα το διευρύνει ή θα σταματήσει, σε μια πίστα στην οποία σύμφωνα με τον ίδιο ταξιδεύει σε διάρκεια ενός γύρου.

Μου αρέσει το Silverstone και είναι μέσα στις 5 πιο αγαπημένες μου πίστες. Μου αρέσει γιατί είναι μεγάλη πίστα, παλιάς σχολής. Κάνεις έναν γύρο και είναι σαν να ταξιδεύεις από το ένα μέρος στο άλλο. Έχω καλές αναμνήσεις εδώ, αλλά όλα εξαρτώνται από τον καιρό, μιας και με βροχή δεν είναι εύκολα εδώ επειδή πηγαίνεις πολύ γρήγορα. Για να είσαι γρήγορος εδώ, πρέπει να έχεις καλή αίσθηση και να είσαι σταθερός. Συνήθως, εδώ η Yamaha τα πάει καλά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Rossi δεν έχει ανέβει στο βάθρο από το GP του MotoGP στο Τέξας και όντας 5ος στη βαθμολογία, θέλει να παραμείνει ο αναβάτης με Yamaha όπου θα έχει τους περισσότερους βαθμούς σε μια μέτρια μέχρι στιγμής χρονιά.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles