spot_img

Από στιγμή σε στιγμή έρχεται το Volvo XC40

Η πρώτη φωτογραφία του νέου Volvo XC40 είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς αναμένεται η αποκάλυψή του το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το SUV, θα βασιστεί στη νέα πλατφόρμα της εταιρίας, CMA compact και μπαίνει για τα καλά στον κόσμο της πολυτέλειας. Θα βασίζεται στο πρωτότυπο 40.1 και θα φέρει όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για ένα μοντέλο της κατηγορίας του. Επιπλέον, η Volvo στοχεύει στις χρωματικές της επιλογές, καθώς διαθέτει μια ευρεία γκάμα χρωμάτων. Το XC40, θα είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρίας, το οποίο θα ανήκει στη κατηγορία των premium compact SUV.

Όσον αναφορά τους κινητήρες, η Volvo θα διαθέτει το XC40 με 3κύλινδρα και 4κύλινδρα μοτέρ, τα οποία θα είναι φυσικά turbo. Τέλος, αναμένεται και μία υβριδική έκδοση.

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Volvo, Tomas Ingelstad, δήλωσε.

Θέλαμε το XC40 να είναι ένα φρέσκο, δημιουργικό και ξεχωριστό μέλος στην γκάμα της Volvo, δίνοντας τη δυνατότητα στους οδηγούς να εκφράσουν την προσωπικότητά τους μέσα από το αυτοκίνητό τους. Οι οδηγοί του XC40 ενδιαφέρονται για τη μόδα, το design και την ποπ κουλτούρα και συχνά ζουν σε μεγάλες πόλεις που σφύζουν από ζωή. Θέλουν ένα αυτοκίνητο που αντανακλά την προσωπικότητα τους. Το XC40 είναι αυτό ακριβώς το αυτοκίνητο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles