spot_img

Απογοήτευση η Aragon για τον Zarco

O Johann Zarco ήταν απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα στην Αραγονία, μιας και δεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε.

Ο Γάλλος έκανε μια ικανοποιητική εμφάνιση και είχε ακόμα έναν τερματισμό στην πρώτη 10άδα στην κατάταξη. Οι βαθμοί που πήρε ήταν πολύτιμοι, καθώς είναι σε θέση ισχύος ώστε να πάρει το βραβείο του καλύτερου Rookie και το βραβείο για τον καλύτερο ιδιωτικό οδηγό.

Όμως, αυτά μάλλον δεν είναι στη κορυφή της λίστας του Zarco, ο οποίος το μόνο που θέλει είναι να μάχεται με τους πρωτοπόρους του κάθε αγώνα.

Πήραμε ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα, αν και περίμενα ότι θα ήμουν πιο δυνατός με τα φθαρμένα ελαστικά. Αλλά τελικά και οι αντίπαλοί μας ήταν γρήγοροι. Οι πρώτοι γύροι ήταν δύσκολοι, προσπαθούσα να προσπεράσω αλλά δεν ήταν η σωστή στιγμή  κι έχασα θέσεις γιατί παραλίγο να πέσω. Μετά είχα καλή αίσθηση, αλλά με περιόριζε το μπροστά μέρος. Δεν έφταιγε το μαλακό ελαστικό, το οποίο ήταν καλό μετά τον αγώνα. Μάλλον η ισορροπία της Μ1 δεν ήταν τέλεια. Πάντως ήταν καλός αγώνας, πήραμε βαθμούς για το πρωτάθλημα και τα 13 δευτερόλεπτα που τερμάτισα πίσω από τον πρώτο δεν είναι πολλά.

Βέβαια η εμφάνιση αυτή, δεν ήρθε χωρίς μαθήματα, μιας και πήρε και πάλι πολύτιμες πληροφορίες για τη συνέχεια.

Βέβαια κατάφερα και πάλι να μάθω κάποια πράγματα. Θέλω να βελτιωθώ και να στήνω καλύτερα τη μοτοσυκλέτα, όπως και να δίνω καλύτερη πληροφόρηση. Να είμαι πιο αποτελεσματικός με την ομάδα μου, ώστε να μου δίνουν τη φανταστική αίσθηση που συνήθως έχει κανείς με την Yamaha.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles