spot_img

Απογοητευμένος με το αποτέλεσμα του Σαββάτου ο Hamilton

O Lewis Hamilton πιστεύει πως οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στη στροφή 10 του κόστισαν στο τέλος την pole position για το GP του Καναδά.

Ο Βρετανός ήταν το μεγάλο φαβορί σε μια πίστα όπου έχει πάρει 6 νίκες συνολικά στη καριέρα του, ενώ είχε χάσει μόλις μία φορά σε κατατακτήριες από teammate του στη συγκεκριμένη πίστα. Όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε.

Στον τελευταίο του γύρο, στο δεύτερο χρονομετρημένο κομμάτι, ήταν 0.094s ταχύτερος από τον χρόνο του Sebastian Vettel, όμως στο τέλος έμεινε 0.2s πίσω του και σήμερα θα εκκινήσει από την 4η θέση.

Η στροφή 10 ήταν από μόνη της η pole position. Ήταν εξαιρετικά την Παρασκευή. Το μονοθέσιο είχε εξαιρετικό κράτημα στη στροφή 10. Συνήθως το τελευταίο κομμάτι είναι το πιο δυνατό μου σε αυτή τη πίστα, αλλά δυσκολεύτηκα πάρα πολύ στις αναπηδήσεις για τη στροφή 10. Είχαμε πολύ λίγα μπλοκαρίσματα σε εκείνη τη στροφή. Όμως όπως εξελίσσεις το set-up, υπάρχουν κάποιες περιοχές που επηρεάζονται από αυτό. Όταν λοιπόν φρέναρα γι’αυτό τη στροφή, δυσκολευόμουν να σταματήσω το μονοθέσιο. Είτε μπλόκαρα τον εμπρός τροχό είτε τους πίσω. Πρέπει να δω ακριβώς τι έγινε εκεί γιατί χάσαμε πολύ χρόνο εκεί. Μόνο και μόνο αυτή η στροφή μας κόστισε την pole position.

O Hamilton έχει διαφορά 14 βαθμών από τον Vettel στο πρωτάθλημα και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα διαμορφωθεί μετά και από αυτόν τον αγώνα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles