spot_img

Αποκαλύφθηκε η ισχύς της επικής Aston Martin Valkyrie

Έπειτα από μήνες γεμάτους φήμες, συνωμοσίες, tweets που διαγράφηκαν, ήρθε η ώρα για να μάθουμε τη πραγματική δύναμη που έχει το στολίδι της βρετανικής εταιρείας: η Aston Martin Valkyrie.

Σε συνεργασία με τον διάσημο σχεδιαστή, Adrian Newey, η Aston Martin δημιούργησε την Valkyrie, με την οποία σπάει κάθε κατεστημένο και τα επίσημα νούμερα το αποδεικνύουν. Η καρδιά του hypercar αποτελείται από έναν τερατώδη ατμοσφαιρικό V12 6.5 λίτρων κινητήρα, ο οποίος συνδυάζεται με ένα υβριδικό σύστημα KERS, σχεδιασμένο από τη Rimac, με 900 Nm ροπής και στροφάρει στις 11.100 στροφές.

Τον περασμένο Δεκέμβρη, η εταιρεία ανακοίνωσε πως ο κινητήρας θα παράγει 1000 ίππους και τώρα έρχεται η επιβεβαίωσε από πλευράς Rimac, πως το υβριδικό σύστημα θα αποδίδει 160 επιπλέον άλογα. Ως αποτέλεσμα, η συνολική δύναμη φτάνει τα 1160 άλογα, αριθμός τρομερός για ένα αυτοκίνητο το οποίο παράγει τρομερές τιμές κάθετης δύναμης.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Αυτά τα νούμερα φέρνουν το συμπέρασμα πως η Valkyrie θα αποδίδει περισσότερη ισχύ από την McLaren Speedtail και θα είναι στα ίδια επίπεδα με την Koenigsegg Agera RS. Συνολικά 150 κομμάτια θα κατασκευαστούν και, προς ελάχιστη έκπληξη, όλα έχουν ήδη “κάνει φτερά”.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles