spot_img

Το προσωρινό καλεντάρι του MotoGP για το 2020

Αρκετές αλλαγές και έναν καινούριο προορισμό αναμένεται να δούμε στο MotoGP το 2020, με νέο αριθμό-ρεκόρ αγώνων στο πρόγραμμα.

Είκοσι το 2020 είναι το νέο σλόγκαν του πρωταθλήματος, καθώς από την επόμενη σεζόν το κορυφαίο πρωτάθλημα σε δύο τροχούς θα επισκεφθεί 20 διαφορετικές πίστες, με την επιστροφή της Φινλανδίας να είναι επίσημη από τη Dorna.

Επιπλέον δεν λείπουν και οι αλλαγές, με το GP της Ταϊλάνδης να μεταφέρεται μετά τον εναρκτήριο αγώνα στο Κατάρ, με τους τέσσερις πρώτους αγώνες να είναι εκτός Ευρώπης. Ο αγώνας της Γερμανίας μεταφέρεται πιο μπροστά στο πρόγραμμα και οι αγώνες πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα θα είναι το Ολλανδικό GP και ο νέος αγώνας στο KymiRing στις 12 Ιουλίου. Το καλοκαιρινό διάλειμμα θα διαρκέσει και πάλι τρεις εβδομάδες, ενώ τον Αύγουστο θα έχουμε ξανά τρεις αγώνες.

Το πρόγραμμα ακολουθεί και πάλι τη κανονική του ροή το φθινόπωρο, έχοντας την κλασική τριάδα Ιαπωνία-Αυστραλία-Μαλαισία πριν το φινάλε στη Βαλένθια στις 15 Νοεμβρίου.

Το πρόγραμμα είναι προσωρινό και αναμένεται να επισημοποιηθεί στο προσεχές μέλλον. Οποιαδήποτε αλλαγή στο καλεντάρι δίνει την ευκαιρία στη Πορτογαλία να επιστρέψει στο πρόγραμμα από το 2020.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το Προσωρινό Πρόγραμμα του MotoGP για το 2020

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles