spot_img

Αποκαλύψεις Lorenzo για την επιστροφή του Rossi στη Yamaha

O Jorge Lorenzo προχώρησε σε έντονες αποκαλύψεις, καθώς μίλησε για τον Valentino Rossi και το γεγονός πως τον αντέγραφε στην προπόνηση, αλλά και στο set-up.

O Ισπανός είδε τον Ιταλό να επιστρέφει στην Yamaha το 2013 και τώρα μιλάει για το τι έγινε μεταξύ τους εκείνο το διάστημα. Σύμφωνα με τον Lorenzo, o Rossi απέσπασε πληροφορίες από τον προπονητή του Ισπανού για το πρόγραμμα γυμναστικής και προετοιμασίας, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον ίδιο.

Ο Rossi είχε μόλις επιστρέψει στην Yamaha και ήθελε να βελτιώσει τα αποτελέσματά του. Έμαθα ότι ο προσωπικός μου προπονητής, ο Antonio Casciani, συναντήθηκε με τον Rossi και τον coach του στην Tavullia και τους εξήγησε πως έκανα προπόνηση. Αποφάσισα να συνεχίσω χωρίς τις υπηρεσίες του Antonio. Ο Valentino αποφάσισε να προπονείται με μοτοσυκλέτες ίδιες με αυτές που έκανα προπόνηση κι εγώ στο Gerno. Παράλληλα έκανε και ίδιες ασκήσεις στο γυμναστήριο. Σύμπτωση ή όχι, από τότε άρχισε να είναι και πάλι ανταγωνιστικός.

Ο Lorenzo συνέχισε τις αποκαλύψεις, μιλώντας για το μάθημα που πήρε αλλά και το γεγονός πως τον αντέγραφε στο set-up o Rossi.

Αποφάσισα να μιλήσω με τον Massimo. Μπορούσα να δεχτώ που με αντέγραφε στo set-up της μοτοσυκλέτας πριν από κάθε αγώνα, αλλά αυτό παραήταν. Υποπτευόμουν ότι ο Meregalli αποκάλυψε τα πάντα στην ομάδα του Rossi. Δεν ένοιωθε καλά. Δεν πρέπει νa αφήνεις να σε αντιγράφουν. Κράτα μυστικό ό,τι σου δίνει πλεονέκτημα επί των αντιπάλων σου.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles