spot_img

Αποκάλυψη για τη νέα Williams FW41

H Williams έγινε η δεύτερη ομάδα που παρουσίασε το μονοθέσιο της για τη νέα αγωνιστική χρονιά, ευελπιστώντας πως τα καλά αποτελέσματα θα επιστρέψουν σύντομα.

H βρετανική ομάδα έκανε παρουσίαση της νέας FW41 σε εκδήλωση στο Λονδίνο, με τα μάτια όλου του μηχανοκίνητου αθλητισμού να στρέφονται εκεί. Το μονοθέσιο παραμένει στον ίδιο χρωματισμό που ξέρουμε από 2014 με τα διακριτικά της Martini, με μια μικρή προσθήκη μαύρου χρώματος στο πλαϊνό. Επίσης, θα παίρνει κίνηση από τον κινητήρα της Mercedes, ο οποίος φαίνεται πως και φέτος θα είναι ο καλύτερος σε θέμα απόδοσης.

Οι αλλαγές που έχουν γίνει στο μονοθέσιο, θέλουν τη βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής απόδοσης, με αρκετή δουλειά να έχει γίνει στο πίσω μέρος. Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία επιτρέπει τις προσδοκίες να ανέβουν τη φετινή σεζόν, παρά το γεγονός πως ένα μεγάλο μέρος είναι εξέλιξη του περσινού μονοθεσίου.

Ο Lance Stroll ετοιμάζεται για τη δεύτερη του σεζόν με την ομάδα και στην F1 γενικά, ενώ δίπλα του θα έχει τον rookie Sergey Sirotkin, o οποίος θα αντικαταστήσει τον Felipe Massa. O Robert Kubica θα έχει τον ρόλο τρίτου οδηγού, ενώ θα πάρει μέρος σε τρία FP1 στη χρονιά.

Η Williams έχει μια εξαιρετική παράδοση στην εποχή των V6 υβριδικών κινητήριων μονάδων, όμως θέλει κάτι καλύτερο από τους 83 βαθμούς του 2017, απόδοση η οποία ήταν η χειρότερη τα τελευταία χρόνια.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles