spot_img

Αποκάλυψη για το LMP1 της Ginetta

Ακόμα ένα LMP1 για την Super Season αποκαλύφθηκε και τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν σιγά σιγά στη θέση τους.

Το αγωνιστικό αποκαλύφθηκε στο Autosport International και όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, έχει τον χρωματισμό που θα χρησιμοποιήσει η ομάδα της Manor την Super Season. Η Βρετανική εταιρία επέλεξε το όνομα G60-LT-P1 και στη παρουσίαση ήταν παρόντες ο πρόεδρος της Ginetta, Lawrence Tomlinson, o τεχνικός διευθυντής της εταιρίας, Ewan Baldry, ο αγωνιστικός διευθυντής της Manor, Graeme Lowdon και τα μεγάλα κεφάλια του βασικού χορηγού της ομάδας, TRS, Zhang Yi & Li Qiao.

To LMP1 εξελίχθηκε στα κεντρικά της Ginetta, με την TRS Racing Manor να είναι η μοναδική ομάδα που έχει ανακοινωθεί πως θα χρησιμοποιήσει το G60-LT-P1. Η ομάδα έχει ανακοινώσει τη συμμετοχή της με ένα αγωνιστικό στην LMP1, ενώ είναι ακόμα πιθανό το γεγονός να παρατάξει και δεύτερο.

Επιπλέον, μυστήριο παραμένει ακόμα η ομάδα που είχε παραγγείλει τρία LMP1 της εταιρίας και είναι προς το παρόν άγνωστο το αν θα μάθουμε κάτι σχετικά στο μέλλον. Επιπλέον, άγνωστος παραμένει ακόμα ο προμηθευτής κινητήρα για το G60-LT-P1, ωστόσο παραμένει κρυφός για λόγους τους οποίους η Manor επέλεξε να κρατήσει κρυφούς.

Το αγωνιστικό θα ξεκινήσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα δοκιμών τις επόμενες εβδομάδες, με το οδηγικό lineup της ομάδας να έχει οριστικοποιηθεί, όμως δεν έχει ανακοινωθεί.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles