spot_img

Αρέσει στον Lorenzo o Zarco και του συνηστά να προσέχει

Ο Jorge Lorenzo είναι ο δεύτερος οδηγός μετά τον Marc Marquez που μίλησε με καλά λόγια για τον Johann Zarco.

O Γάλλος, έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν και είναι ένας από τους οδηγούς που έχουν ξεχωρίσει. Μπορεί να τα βάζει με όλους και με όλα ο δις πρωταθλητής της Moto2, όμως έχει δεχθεί κριτική και από άλλους αναβάτες.

Ο πρώτος ήταν ο Valentino Rossi μετά το GP Αμερικής, ενώ τώρα ο Lorenzo παρά το ότι είναι εντυπωσιασμένος από τον Γάλλο, του λέει να προσέχει.

«Μου αρέσει η νοοτροπία του. Σκέφτεται τον αγώνα, προπονείται πολύ και είναι πολύ αποφασισμένος πάνω στη μοτοσυκλέτα. Είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής δυο φορές στην Moto2, σημαίνει ότι είναι καλός, πολύ καλός. Προφανώς η Yamaha δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση σ’ έναν rookie και είναι μια εύκολη μοτοσυκλέτα να την οδηγήσεις. Σίγουρα είναι πολύ γρήγορος, κάποιες φορές όμως παρα-είναι αποφασισμένος, ειδικά όταν παλεύει με άλλους οδηγούς. Πρέπει να είναι λίγο πιο προσεχτικός, διότι αυτές οι μοτοσυκλέτες είναι μεγαλύτερες κι έχουν μεγαλύτερη αδράνεια απ’ ότι οι αντίστοιχες της Moto2. Πέρα όμως απ’ αυτό, μ’ αρέσει πάρα πολύ η συμπεριφορά του, η νοοτροπία του και είναι ένας πάρα πολύ καλός οδηγός».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles