spot_img

Aston Martin και Cosrworth στη συνάντηση για τους μελλοντικούς κινητήρες της F1

Η Cosworth και η Aston Martin ήταν δύο από τις εταιρίες που βρέθηκαν στη συνάντηση για τους μελλοντικούς κινητήρες της F1.

Στην αρχή της εβδομάδας, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση της FiA με τις αυτοκινητοβιομηχανίες, με στόχο να συζητήσουν την επόμενη γενιά κινητήρων της F1. Στο meeting αυτό, έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους και νέοι κατασκευαστές που έκαναν τη δική τους πρόταση για τις μονάδες ισχύος που θα δούμε το 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες του motorsport, Aston Martin και Cosworth βρέθηκαν για πρώτη φορά στη συνάντηση, ενώ μαζί τους ήταν και άλλες εταιρίες όπως η Zytek και η Magneti Marelli.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κλίμα ήταν εξαιρετικό, ενώ στο τραπέζι έπεσαν πολλές νέες ιδέες. Πριν από λίγο καιρό είχε βγει και η φήμη, πως η νέα γενιά κινητήριων συνόλων θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στην F1, αλλά και στο WEC. Περισσότερα για το θέμα εδώ.

Η F1 θα δει νέους κινητήρες από το 2021, ενώ το σπορ θα παραμείνει στο απόγειο της τεχνολογίας, με επιστροφή σε κάτι που έχει δοκιμαστεί να απορρίπτεται.

Αυτό σημαίνει, πως θα παραμείνει το υβριδικό το κινητήριο σύνολο, με την επιστροφή στους σκέτους ατμοσφαιρικούς V8 ή V10 να είναι μακρινό όνειρο.

Η επόμενη συνάντηση της FiA και της Liberty Media με τους κατασκευαστές θα γίνει πριν το συνέδριο του ΠΣΜΑ τον Σεπτέμβριο, ενώ αναμένεται να υπάρξουν ιδιωτικές συναντήσεις. Έπειτα, η FiA θα διαμορφώσει τη δική της πρόταση και θα την παρουσιάσει.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles