spot_img

Αυτή η Mustang θα πάρει “σάρκα και οστά”

Ως σχεδιαστής render φωτογραφιών, το όνειρό σου είναι να δουλέψεις μια ημέρα για ένα εργοστάσιο. Όμως, το να δημιουργήσεις ένα concept που θα περάσει στη πραγματικότητα. όπως η Mustang παρακάτω, είναι άκρως σπάνιο.

Η συγκεκριμένη Mustang είναι κάτι παραπάνω από ξεχωριστή και αποτελεί δημιούργημα του οδηγού του NASCAR, Ryan Blaney, ο οποίος συνεργάστηκε με τον διάσημο φωτογράφο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Larry Chen. Βαμμένη σε χρώμα λευκό, μαύρο και κόκκινο, το δημιούργημα αυτό θα πάρει σάρκα και οστά και θα είναι διαθέσιμο να το θαυμάσει το κοινό στη φετινή έκθεση της SEMA. Αφιερωμένη στο Ford GT που ολοκλήρωσε τον 24ωρο αγώνα του Le Mans το 1966, η Mustang αυτή διαθέτει ζάντες 20 ιντσών και έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό στους εμπρός τροχούς.

Επιπλέον, διαθέτει έναν βελτιωμένο V8 κινητήρα 5 λίτρων απόδοσης 700+ ίππων, 830 Nm ροπής και φρένα από την Galpin Auto Sports. Στο εσωτερικό βλέπουμε επίσης μπάκετ αγωνιστικά καθίσματα και ζώνες ασφαλείας έξι σημείων, ενώ το κιβώτιο δεν είναι το στοκ 10 σχέσεων της εταιρείας αλλά αυτό με 6 ταχύτητες.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η έκθεση της SEMA είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 5 Νοεμβρίου, όπου θα δούμε και θα θαυμάσουμε τα καλύτερα τροποποιημένα αυτοκίνητα από εταιρείες βελτίωσης και όχι μόνο.

Μείνετε συντονισμένοι

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles