spot_img

Αυτός είναι ο μελλοντικός σχεδιασμός των μονοθεσίων της F1

Φωτογραφία από τη συνάντηση των ομάδων με την Liberty Media διέρρευσε και μας δείχνει το πω θα είναι τα μονοθέσια το 2021.

Όπως μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα, ο Ross Brawn κάνει την παρουσίαση του Concept 2, το οποίο θα αποτελέσει το όραμα για τους τεχνικούς κανονισμούς του 2021.

Οι διαφορές σε σχέση με τα μονοθέσια του σήμερα είναι πολλές και εύκολο να τις παρατηρήσουμε. Αρχικά, η εμπρός αεροτομή έχει αλλάξει σημαντικά, έχοντας άκρως επιθετικά φτερά στα πλαϊνά. Οι τροχοί είναι 18 ιντσών και μικρότεροι σε διάμετρο σε σχέση με σήμερα. Το Halo είναι αρκετά διαφορετικό, μιας και το 2021 θα δούμε την επόμενη σχεδιαστική γενιά του στα μονοθέσια, με την FiA να μην ακολουθεί την λογική του “Aeroscreen”, την οποία δοκιμάζει το Indycar. Πολύ διαφορετικά και απλά είναι τα bargeboards όπως και το σώμα του μονοθεσίου, ενώ παρατηρούμε μια αρκετά κοντή και φαρδιά πίσω αεροτομή.

Η διαφορετική αεροδυναμική φιλοσοφία είναι ξεκάθαρη, με την Liberty να οδηγεί το σπορ σε μια νέα σελίδα, καθώς όλα θα αλλάξουν το 2021, καθώς μην ξεχνάμε υπάρχει και το ζήτημα της νέας συνθήκης Ομονοίας. Αυτό που  δύσκολα θα αλλάξει είναι οι κινητήριες μονάδες, με νέους κατασκευαστές να μην ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο σπορ και δεν βγάζει νόημα για τις Mercedes, Ferrari, Renault & Honda να κατασκευάσουν νέους κινητήρες ή να εξελίξουν με διαφορετικό τρόπο τους τωρινούς.

Εσείς τι λέτε για το όραμα της Liberty για τη νέα γενιά μονοθεσίων; Προτιμάτε μονοθέσια βασισμένα στο Concept 2 ή σε αυτά του σήμερα;

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles