spot_img

Αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής της Honda στην F1

Η νίκη της Red Bull Racing στο GP Βραζιλίας είχε έναν μεγάλο αντίκτυπο στο ενδιαφέρον της Honda να συνεχίσει να επενδύει στην F1.

Η νίκη του Max Verstappen ήταν η τρίτη μέσα στο 2019 και σίγουρα έφερε ένα νέο αέρα στην ομάδα, που κλείνει τη χρονιά με εντυπωσιακό τρόπο. Μάλιστα, αυτό είναι και ένα μήνυμα προς τους αντιπάλους της ότι το 2020 οι «Ταύροι» θα είναι έτοιμοι να χτυπήσουν στα ίσα για το πρωτάθλημα, απέναντι στις Mercedes και Ferrari.

Ο επικεφαλής της ομάδας, Christian Horner πιστεύει πως μόνο καλό έκανε η νίκη του Verstappen στη συνεργασία των δύο πλευρών, με το βλέμμα να είναι στο μέλλον.

Ελπίζω το αποτέλεσμα της Βραζιλίας θα έχει ένα πολύ θετικό αντίκτυπο στη μελλοντική μας συνεργασία. Πιστεύω πως ήταν άκρως σημαντικό. Προσωπικά δεν εμπλέκομαι στην απόφαση για το αν θα συνεχίσουν στην F1, αλλά τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου δουλεύουν σκληρά. Όταν είμαστε έτοιμοι για να ανακοινώσεις θα τις κάνουμε. Η Honda έχει βελτιωθεί πάρα πολύ στην F1 και βλέπει τα αποτελέσματα μετά από 5 χρόνια σκληρής δουλειάς και προσπάθειας. Πρέπει να θυμόμαστε σε τι κατάσταση ήταν όταν επέστρεψαν στο σπορ. Έχουν κάνει πολλή καλή δουλειά με πάθος και τιμή για να είναι εδώ που είναι.

Μπορεί η Red Bull να διεκδικήσει το πρωτάθλημα το 2020;

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles