spot_img

Bottas: «Μπορώ να κερδίσω τον Lewis και τον Sebastian»

Ο Valtteri Bottas δεν θέλει να μείνει στη σκιά του Lewis Hamilton τη φετινή σεζόν, ενώ τόνισε πως θέλει να γίνει πρωταθλητής.

Ο Φινλανδός, έχει τη καλύτερη σεζόν της καριέρας του φέτος, με τη μετακίνηση στη Mercedes να είναι κατά γενική ομολογία πετυχημένη.  Ο Bottas μετρά φέτος 2 νίκες σε Ρωσία και Αυστρία, ενώ στη βαθμολογία είναι 33 βαθμούς πίσω από τον Vettel και 19 από τον Lewis Hamilton.

Στο GP Ουγγαρίας, ο Βρετανός τήρησε την υπόσχεσή του και έδωσε τη τελευταία θέση του βάθρου στον Φινλανδό, κάτι το οποίο φαίνεται να εκτιμά.

Δεν θα το έκαναν αυτό όλοι οι teammate για το βάθρο. Αλλά από την άλλη, θα είχα θυμώσει εάν ο Lewis δεν είχε αποδεχθεί τη συμφωνία. Η ομάδα έκανε ξεκάθαρο από την αρχή πως θα μεταχειριστεί και τους δυο μας με ισότητα. Έχουμε τον ίδιο εξοπλισμό. Δεν υπάρχει νούμερο 1 και νούμερο 2 και το εμπιστεύτηκα αυτό [Στην Ουγγαρία]. Μάχομαι για τον παγκόσμιο τίτλο και είναι επίσης και η δική μου καριέρα. Δεν θέλω να μείνω στη σκιά του Lewis.

Στη συνέχεια, ο Bottas μίλησε για τις πιθανότητες που έχει για τον παγκόσμιο τίτλο τη φετινή σεζόν. Ο ίδιος δεν κρύφτηκε λέγοντας πως θέλει να κερδίσει τους Vettel και Hamilton.

Μπορώ να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής. Έχουμε ακόμα 9 αγώνες για το τέλος και πιστεύω πως μπορώ να κερδίσω τον Lewis και τον Sebastian. Γίνομαι όλο και καλύτερος. Δεν υπάρχουν όρια για εμένα. Δεν θα πω ποτέ πως ένας αντίπαλός μου είναι καλύτερος από εμένα. Πιστεύω στον εαυτό μου.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles