spot_img

Brawn: «Δεν είναι τυχαία πλέον τα συμβάντα του Vettel»

Ο Ross Brawn κάλεσε τη Ferrari στο να επικεντρωθεί να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του Sebastian Vettel στο μέλλον, μιας και για τον ίδιο ο Γερμανός είναι σε άσχημη θέση.

Η σεζόν της Ferrari ξεκίνησε να έχει μια φθίνουσα πορεία μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, με τον Lewis Hamilton να είναι μόλις μια 7η θέση μακριά από τον 5ο του παγκόσμιο τίτλο. Στην αρχή της χρονιάς, κανένας δεν περίμενε πως το πρωτάθλημα μπορεί να τελειώσει μαθηματικά τόσο νωρίς, από τη στιγμή που το ταχύτερο μονοθέσιο ήταν της Ferrari.

Ανεπιτυχή αποτελέσματα από τον Γερμανό, σε συνδυασμό με πολλά προσωπικά του λάθη τον έφεραν με τη πλάτη στον τοίχο. Ο Vettel έχει δεχθεί έντονη κριτική, με τον Brawn τώρα να δίνει τη δική του οπτική.

Την Παρασκευή έκανε ένα μικρό λάθος, όπου απέτυχε να μειώσει ταχύτητα έγκαιρα στη κόκκινη σημαία και το πλήρωσε με ποινή τριών θέσεων. Στον αγώνα, ξανά είχε επαφή με μια Red Bull όπου αυτή τη φορά ήταν του Ricciardo. Και ξανά για τον Vettel είδαμε τη χειρότερη δυνατή εξέλιξη. Έχασε ακόμα μια ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά στο πρωτάθλημα, ειδικά βλέποντας τον Raikkonen να παίρνει τη νίκη με το ίδιο μονοθέσιο. Δεν θέλω να βάλω τον Vettel στον τοίχο, αλλά πλέον όλες αυτές οι συγκρούσεις δεν είναι τυχαίες. Για εμένα σημαίνει πως αυτή τη στιγμή είναι εκτός του εαυτού του.

Στη συνέχεια, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς την Ferrari να επικεντρωθούν γύρω από τον Γερμανό, ώστε να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες που έχει.

Δεν γίνεσαι τυχαία 4-φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και σίγουρα ο Sebastian δεν έχει ξεχάσει να κερδίζει. Σε ένα σπορ τόσο περίπλοκο όπως η F1 καταφέρνεις τους στόχους σου μόνο αν όλα τα κομμάτια του παζλ είναι στη θέση τους. Πλέον, το να φέρουν το πρωτάθλημα οδηγών στο Maranello είναι πολύ δύσκολο. Το πιο σημαντικό για τη Ferrari τώρα είναι να βοηθήσει τον Vettel να πάρει το καλύτερο από το τρομερό οδηγικό του ταλέντο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles