spot_img

Brawn: «Τα μονοθέσια του μέλλοντος θα είναι συγκλονιστικά»

Ο νέος αγωνιστικός διευθυντής της F1, Ross Brawn, πιστεύει πως ο μελλοντικός σχεδιασμός των μονοθεσίων θα κάνει τους οπαδούς να τα λατρέψουν.

Η F1 αλλάζει σελίδα και αυτό φαίνεται από τις αλλαγές που έχει κάνει η Liberty Media και εκείνες που σκοπεύει να πραγματοποιήσει τα επόμενα χρόνια. Η επόμενη μεγάλη αλλαγή στους κανονισμούς θα γίνει το 2021, όπου θα έχουμε νέους κανονισμούς αεροδυναμικής που σημαίνει διαφορετικό σχεδιασμό, αλλά και νέοι κανονισμοί στους κινητήρες.

Τώρα ο Brawn, τονίζει πως η μεγάλη πρόκληση είναι να κάνουν την αισθητική των μονοθεσίων καλύτερη, ώστε να μοιάζουν όπως αρμόζει στην F1.

Έχουμε αναθέσει σε σχεδιαστές εδώ και καιρό την αισθητική των μονοθεσίων του μέλλοντος. Η αισθητική είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα. Πιστεύω πως έχουμε κάνει εξαιρετική δουλεία, όπως για παράδειγμα στην ενσωμάτωση του Halo, κάτι το οποίο μοιάζει σαν να το έχουν απλά κολλήσει στο μονοθέσιο. Κάτι το οποίο είναι πάνω κάτω αλήθεια.

Στη συνέχεια μίλησε για την ανάγκη των οπαδών του σπορ να βλέπουν όμορφα μονοθέσια και με τις δηλώσεις του, μόνο θετικά συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε.

Προφανώς, όταν μιλάς με τους οπαδούς, λένε πως πρέπει τα μονοθέσια να είναι πολύ όμορφα. Πρέπει να μοιάζουν με παράγωγα από video games. Πιστεύω πως τα μονοθέσια του μέλλοντος θα είναι συγκλονιστικά. Θα έχουμε υπέροχα μονοθέσια όσον αφορά την αισθητική, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles