spot_img

Brown: «Πρέπει να δώσουμε στον Alonso μονθέσιο νικητή»

Το αφεντικό της McLaren-Honda, Zak Brown ήταν απογοητευμένος για την αστοχία του Alonso στο FP1 και τόνισε πως τον καταλαβαίνει απόλυτα.

Ο Ισπανός οδηγός της Βρετανικής ομάδας, είχε ακόμη μια δύσκολη Παρασκευή, καθώς αντιμετώπισε και πάλι πρόβλημα με τον κινητήρα. Αυτό, τον ώθησε να χάσει όλο το FP1 και ένα μεγάλο μέρος του FP2, στο οποίο ήταν και τελευταίος στη κατάταξη.

Ο Brown όμως, καταλαβαίνει απόλυτα τη θέση του, καθώς η κατάσταση αυτή δεν αρμόζει σε έναν δις παγκόσμιο πρωταθλητή.

«Καταλαβαίνω απόλυτα τη θέση του. Είναι δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και θέλει να γίνει τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και θέλει να το κάνει σε ένα μονοθέσιο που θα κερδίζει. Λέει πως θα ήθελε πολύ να παραμείνει στην McLaren. Είναι σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, το οποίο απολαμβάνει. Τώρα πρέπει να του δώσουμε και ένα μονοθέσιο νικητή. Έχουμε δει κατασκευαστές κινητήρων να κάνουν άλματα στην απόδοση τους τα τελευταία χρόνια. Για παράδειγμα η Renault που είναι τώρα και που ήταν πριν δύο χρόνια. Όπως είπε και ο ίδιος [ο Alonso], θα περιμένει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, το οποίο το έχουμε συμφωνήσει».

Μετά την (πολλοστή) αστοχία που είχε ο Alonso στο FP1, έφυγε από την πίστα για να πάει να παίξει τένις, κάτι με το οποίο δεν είχε πρόβλημα ο Brown.

«Η διαδικασία για τον ίδιο είχε τελειώσει. Δεν θα μάθαινε τίποτα με το να βλέπει μονοθέσια να τον περνάνε. Ήθελε να βγάλει ενέργεια [παίζοντας τένις], κάτι με το οποίο δεν έχω πρόβλημα».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles