spot_img

Brown: «Στόχος μας παραμένει η 6η θέση»

Ο επικεφαλής της McLaren, Zak Brown, πιστεύει πως η 6η θέση στο φετινό πρωτάθλημα είναι ρεαλιστικός στόχος για την ομάδα.

Η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για την Βρετανική ομάδα, καθώς τα προβλήματα είναι πάρα πολλά. Επιπλέον, μετά από 5 αγώνες, η McLaren-Honda είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει σημειώσει βαθμούς. Ο Brown μίλησε και είπε για τους πλέον φετινούς στόχους της ομάδας του.

«Θέλουμε να είμαστε καλύτεροι από το 2016. Αυτός ο στόχος παραμένει. Ο στόχος μας είναι να τελειώσουμε τη σεζόν και να είμαστε ταχύτερη από τις ομάδες που μάχονται για την 6η θέση. Δεν λέω πως θα είμαστε πιο μπροστά στην βαθμολογία, απλά η δουλειά που θα κάνουμε να μπορεί να μας φέρει σε μια θέση όπου θα είμαστε καλύτερα από πέρυσι. Έχουμε ξεκινήσει τόσο άσχημα τη σεζόν, όπου η βαθμολογία μιλάει από μόνη της, ενώ φαντάζει δύσκολο να είμαστε πιο πάνω από την 6η θέση στο τέλος».

Επιπλέον, ο Brown μίλησε για το πως δύο πολύ καλοί οδηγοί όπως ο Fernando Alonso και ο Stoffel Vandoorne.

«Έχουμε μια φανταστική ομάδα και δύο εξαιρετικούς οδηγούς, σε συνδυασμό με ένα πολύ καλό σασί. Οπότε κερδίζουμε περισσότερα θετικά από αρνητικά. Αλλά, με όλα αυτά τα προβλήματα, μένουμε πολύ πίσω. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να κάτσουμε και να δουλέψουμε σκληρά μαζί με την Honda. Έχουμε δύο οδηγούς σε διαφορετική φάση της καριέρας τους. Ο Stoffel είναι στην αρχή της καριέρας του, και όλη αυτή η κατάσταση “επιβίωσης” θα τον κάνει καλύτερο στο μέλλον. Μαθαίνει πάρα πολλά, πράγμα που θα κάνει καλό στην καριέρα του. Για τον Fernando, όλοι γνωρίζουμε πόσο καλός είναι. Και με ότι γίνεται, δεν μπορεί να το αποδείξει. Περάσαμε καλά πρόσφατα στην Indianapolis και θα περάσουμε καλά σύντομα στην F1. Είναι ένας αγωνιστής, όπως και η McLaren και αυτό θα μας βοηθήσει να είμαστε ανταγωνιστικοί στο μέλλον».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles