spot_img

Button: «Ο Hamilton είναι ο καλύτερος qualifier όλων των εποχών»

Ο Jenson Button μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην teammate του και των έχρισε ως τον καλύτερο όλων των εποχών στον ένα γύρο.

Ο Βρετανός έχει αποχωρήσει από την F1 και φέτος απολαμβάνει τις πολύμηνες διακοπές του, καθώς ετοιμάζει τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν. Ο παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2009, πέρασε 7 χρόνια στην McLaren, ενώ τρία από αυτά ήταν δίπλα στον Lewis Hamilton.

O Button δήλωσε πως ο πρώην teammate του και 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι ο καλύτερος όλων των εποχών όσον αναφορά τις κατατακτήριες δοκιμές.

Με τον Lewis, αγωνιστήκαμε μαζί για 3 χρόνια στην ίδια ομάδα. Στους αγώνες είχαμε πολύ ωραίες μάχες, ήμασταν πολύ κοντά μεταξύ μας. Αλλά στις κατατακτήριες δοκιμές ήταν τρομερός. Νόμιζες πως θα τον κέρδιζες και μπορούσε να το φέρε τούμπα. Φυσικά και έχει ακόμα την αίσθηση του μονοθεσίου στον 1 γύρο. Για εμένα δεν υπάρχει κάποιος που είναι καλύτερος και ούτε έχει υπάρξει στην ιστορία του σπορ.

Ο Hamilton φέτος έσπασε το ρεκόρ όλων των εποχών στις κατατακτήριες δοκιμές από τον Michael Schumacher και πλέον βρίσκεται μόνος στην 1η θέση με 71 pole position. Και το ρεκόρ θα μεγαλώσει στα επόμενα χρόνια.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles