spot_img

Χαρούμενος από τη Παρασκευή ο Vettel που επιμένει πως η Ferrari μπορεί να βελτιωθεί

Ο Sebastian Vettel πιστεύει πως υπάρχει περισσότερη ταχύτητα που μπορεί να αντλήσει η Ferrari, αλλά παραδέχθηκε πως υπάρχει έντονη φθορά.

Η εικόνα της Scuderia στις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών δεν ήταν η ιδανική, με τη διαφορά από τη Mercedes να είναι σχεδόν στο δευτερόλεπτο. Ο Lewis Hamilton ήταν στη κορυφή την Παρασκευή και για την ώρα φαντάζει το φαβορί για την pole αρχικά.

Η Ferrari επίσης αντιμετώπισε έντονη φθορά ελαστικών, όμως για την ώρα ο Vettel δεν ανησυχεί.

Πιστεύω πως ήταν πολύ καλή ημέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Προφανώς όταν κάνεις έναν πολύ καλό γύρο, πιστεύεις πάντα πως μπορείς να βρεις το κάτι παραπάνω. Πιστεύω πως ακόμα μπορούμε να βελτιωθούμε και ήδη δοκιμάσαμε κάτι στο μονοθέσιο που μας έδωσε καλύτερη αίσθηση. Μένει να δούμε τώρα, τι μπορούμε να βρούμε αύριο. Όμως γλιστρούσαμε αρκετά και όταν ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες έχουμε αρκετή φθορά λόγω αυτού. Απλά γλιστρούσαμε λίγο περισσότερο.

Στη συνέχεια τόνισε πως η Ferrari ξέρει τι κάνει και η εικόνα των κόκκινων μονοθεσίων δεν οφειλόταν σε κάτι νέο που δοκιμάσανε τη Παρασκευή.

Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει το μονοθέσιο και θα επικεντρωθούμε στο να πάρουμε το μέγιστο δυνατό. Πιστεύω πως ξέρουμε τι κάνουμε και δεν πιστεύω πως δοκιμάσαμε κάτι διαφορετικό από τις άλλες Παρασκευές. Αν μπορέσουμε να πάρουμε την pole θα είναι φοβερό, αλλά αν όχι, τότε να είμαστε ακριβώς πίσω του και θα δούμε τι θα γίνει. Υπάρχει ακόμα κάτι να πάρουμε από το μονοθέσιo και από τον εαυτό μου, είμαι σίγουρος.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles