spot_img

Χαρούμενος και έτοιμος για το Silverstone ο Lorenzo

Έπειτα από 4 αγώνες απουσίας λόγω τραυματισμού, ο Jorge Lorenzo επιστρέφει στη δράση στον αγώνα του MotoGP στο Silverstone, πράγμα που τον χαροποιεί ιδιαίτερα.

Ο Ισπανός ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμούς από το τέλος του 2018, είχε μια άσχημη πτώση στο Assen που τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για 4 αγωνιστικά τριήμερα. Έπειτα από σκληρή δουλειά και προπόνηση, ο Lorenzo θα επιστρέψει στο Silverstone για το δεύτερο μισό της χρονιάς, όπου ελπίζει να πάρει ένα αποτέλεσμα δεκάδας, το οποίο δεν έχει φέτος με τη Honda.

Ο ίδιος πάντως είναι χαρούμενος και σίγουρα ανακουφισμένος που επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

Είναι ωραίο που επιστρέφω. Θα ήθελα να γινόταν πιο γρήγορα, αλλά λόγω της φύσης του τραυματισμού έπρεπε να περιμένω. Δούλεψα σκληρά για να είμαι έτοιμος για το Silverstone, αν και ξέρω ότι θα χρειαστεί να περάσει λίγος καιρός μέχρι να βρω την ταχύτητά μου.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Ισπανός θα παραμείνει και το 2020 στη Honda, με τις φήμες να τον ήθελαν να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Pramac να διαψεύστηκαν όταν ανακοίνωσε πως θα τιμήσει το συμβόλαιό του. Ο Lorenzo μετρά μια νίκη στο Silverstone το 2013 στην επική του μάχη με τον Marc Marquez στον τελευταίο γύρο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles