spot_img

Χαρούμενος με τη 4η θέση ο Rossi

O Valentino Rossi έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοσή του στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Αργεντινής και περιμένει ένα καλό αποτέλεσμα στον αγώνα.

Ο Ιταλός έδειξε να έχει ταχύτητα και στον αγώνα ξεκινά από τη δεύτερη σειρά, έχοντας βρει το κατάλληλο set-up στην M1 του και στον αγώνα θέλει να μετατρέψει τη 4η θέση σε κάτι πολύ καλύτερο. Ο Vale γνωρίζει πως οι μνηστήρες για τη νίκη και τα βάθρο είναι πολλοί, όμως ο ίδιος έχει την αυτοπεποίθηση πως θα μπορέσει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα.

Νιώθω γρήγορος, αλλά υπάρχουν τουλάχιστον 5-6 δυνατοί οδηγοί. Είμαι χαρούμενος για την 4η θέση και λυπάμαι που δεν κατάφερα την πρώτη σειρά. Ήδη από χτες βρήκαμε μια καλή ισορροπία με τη μοτοσυκλέτα και τα πήγαμε καλά. Νιώθω καλά κι έχω καλό ρυθμό. Θα είναι σημαντικό να κάνουμε τα πάντα σωστά. Η μοτοσυκλέτα μας δουλεύει καλά κι έτσι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλό αγώνα και να είμαστε στις μπροστά θέσεις. ίναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ποια ελαστικά να βάλουμε. Το θέμα είναι ότι μπορείς να βάλεις και τα δυο μαλακά ή να έχεις ένα σκληρό μπροστά και το μεσαίο πίσω. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις συνθήκες και τη θερμοκρασία. Ο καιρός δείχνει ασταθής για τον αγώνα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles